18 C
Belgrade
29/05/2023
muzika region Srbija

Konkurs za nastup na Exitu

Festival Exit u Novom Sadu, kao i svake godine, otvara vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje, da nastupe na nekoj od festivalskih bina.

Za konkurs Play@Exit zainteresovani mogu da se registruju na Exitmusic.tv.

Registracijom i popunjavanjem aplikacije izvođači se ujedno i prijavljuju na konkurs za nastup na Exitu 2011, i dobijaju svoj profil na Exitmusic.tv.

Za bendove koji već imaju profile na sajtu Exita, biće dovoljno da se uloguju i na svojoj stranici kliknu na “Play at Exit 2011”.

Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Taj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs.

Partneri Exita iz Soundcloud.com promovisaće konkurs “Play@Exit” kroz svoju široku mrežu korisnika.

Konkurs je otvoren do 5. maja, a rezultati će biti objavljeni 20. maja.

Pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na kompilaciji “Exit Music Live”, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

Prošle godine na konkurs Play @ Exit prijavilo se više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani nastupali su na binama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive…), što će biti slučaj i ove godine.

(SEEcult.org)

Slične vesti