27.8 C
Belgrade
13/07/2024
proza Srbija

Konkurs za najbolji blog tekst na temu zlatiborske panoramske žičare

JP  Gold gondola Zlatibor raspisuje Konkurs za najbolji blog na temu zlatiborske panoramske žičare, a u cilju popularisanja turizma na Zlatiboru i samog projekta izgradnje žičare.

Tema bloga je “U gondoli povrh Zlatibora”.

Stručni tim koji će činiti relevantni umetnički, turistički i PR stručnjaci ispred, JP Gold gondola Zlatibor i Turističke organizacije Zlatibor, žiriraće pristigle prijave i tekstovi koji budu zadovaljavali kriterijume biće objavljeni na sajtu http://www.goldgondola.rs/blog/. Svi odabrani radovi biće promovisani putem društvenih mreža i predstavljeni javnosti koja će glasati za svoje favorite.

Stručni tim daje prednost umetničkim prijavama koje iskazuju individualnost pristupa. Takođe, smatra dobrodošlim prijave koje uključuju interakciju sa osobenim izgledom i karakteristikama Gold gondole Zlatibor u cilju predstavljanja ovog izuzetnog projekta u javnosti.

Konkursna prijava/formular treba da sadrži:

  • Podatke o autoru (ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon)
  • Blog tekst (može i u formi stiha)
  • Po želji tonski zapis ili prateće fotografije autora.

Pobednici konkursa biće proglašeni na osnovu glasova publike na društvenim mrežama.

NAGRADA

Nagrađeni pojedinac dobiće vikend na Zlatiboru za dvoje. Nagrađeni blog će biti promovisan  sajtu JP Gold gondola Zlatibor i putem društvenih mreža,  a JP će koristiti mogućnost da deo tog bloga ili ceo blog prosledi javnosti ili delu medija.

 Konkursne prijave slati na e-mail adresuoffice@goldgondola.rs ili poštom na adresu JP Gold gondola Zlatibor, Ulica  Aleksandra Karađorđevića 34, 31310 Čajetina, sa naznakom „Za konkurs“.

 

Napomena: Konkursni materijal se ne vraća. Autor bloga može konkuristati sa više predloga, ali se za svaki predlog podnosi posebna prijava.

Rezultati konkursa i spisak pet odabranih predloga biće objavljeni na sajtu JP Gold gondola Zlatibor, www.goldgondola.rs, i na društvenim mrežama.

 

Više o projektu Gold gondola Zlatibor na www.goldgondola.rs

Slične vesti