4.4 C
Belgrade
01/12/2022
film Srbija

Konkurs za najbolji amaterski film

filmUdruženje građana ATTENDITE u sklopu manifestacije “Dani dobrog filma 2“ koja će se održati u Kikindi 1, 2. i 3. avgusta 2014. godine raspisuje konkurs za najbolji amaterski film.Od pristiglih filmova vršiće se selekcija filmova koji će biti prikazani na festivalu. Pobednika konkursa odlučivaće publika.Filmove nam najkasnije možete slati do 15.7.2014
Propozicije:
Nema ograničenja u bilo kojoj tematskoj ili tehničkoj formi
Film ne sme biti duži od 10 minuta (filmove duže od predviđenog vremena možemo prikazati na festivalu, ali će biti van konkurencije)
Filmove nam šaljite u .avi fajlu, DVD ili CD formatu, ili putem linka na elektronsku poštu
Slanjem filma na konkurs omogućavate prikazivanje Vašeg filma široj publici, ali i stičete mogućnost za osvajanje vredne nagrade.

Iako nema ograničenja u tematskoj formi, organizatori festivala predlažu potencijalnim učesnicima da snimaju filmove do deset minuta trajanja koji će biti rimejk poznatih scena kultnih filmova. (Ukoliko pristigne dovoljno filmova u ovoj formi u toku prvog dana festivala organizovaćemo dva zasebna takmičenja, jedno gde bi učestvovali filmovi bez tematskog ograničenja i drugo gde bi učestvovali filmovi koji predstavljaju rimejk kultnih filmova)
Za sve informacije možete se obratiti na:

odzic.d@gmail.com
jelenalukic86@yahoo.com
069/192-03-77 Dragan Odžić
064/493-31-67 Jelena Lukić

Slične vesti