12.6 C
Belgrade
25/03/2023
državni konkursi kutak za mlade region zemlja

Konkurs za logotip Filozofskog fakulteta u Novom Sadu

logotipPovodom obeležavanja 60 godina od osnivanja Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, ova naučnoobrazovna ustanova objavila je poziv za izradu idejnog rešenja logotipa fakulteta i jubilarnog logotipa fakulteta. Pravo učešća na ovom konkursu imaju studenti, diplomirani studenti, zaposleni Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, kao i diplomirani studenti i studenti Univerziteta u Novom Sadu.

Predlog idejnog rešenja logotipa Fakulteta i/ili jubilarnog logotipa Fakulteta potrebno je dostaviti u roku od 20 dana od objavljivanja poziva, odnosno do 20. marta. Idejno rešenje trebalo bi da sadrži sledeće elemente: pun naziv fakulteta: Univerzitet u Novom Sadu Filozofski fakultet, a jubilarni logotip pored punog naziva trebalo bi da sadrži „60 godina“.

– Idejna rešenja oba logotipa moraju biti originalna i ne smeju biti ni na koji način i ni za koga uvredljiva. Pored toga, moraju predstavljati Filozofski fakultet na najbolji mogući način u skladu sa vrednostima otvorenosti, izvrsnosti i humanizma koje Fakultet promoviše. Uz idejna rešenja logotipa poželjno je dostaviti propratno objašnjenje samog logotipa, kao i objašnjenje moguće primene u različitim medijima. Nakon završenog poziva Komisija će izvršiti izbor najboljeg idejnog rešenja logotipa Fakulteta i najboljeg idejnog rešenja jubilarnog logotipa Fakulteta. Prezentacija svih predloženih idejnih rešenja biće organizovana 1. decembra 2014. godine povodom obeležavanja Dana Fakulteta – saopšteno je iz Dekanata ovog fakulteta.

Slične vesti