Konkurs za kratku priču i pesmu na UrBan Festu

Filed under: književnost,poezija,proza,Srbija |

urban-festUdruženje Ubski omladinski klub i Gradska biblioteka “Božidar Knežević” iz Uba vas pozivaju da učestvujete u konkursu za najbolju kratku priču i najbolju pesmu u okviru projekta UrBan Fest, mini – kulturno-umetničkog festivala na Ubu. Konkurs traje od 14.10. do 14.11.2015.godine.

Teme za literarni konkurs su:

1. Ko mašta, taj i stvara
2. Sve se može kad se hoće
3. Slobodna tema

Svoje radove možete slati u inbox fejsbuk stranice UrBan Fest ili na mejl ubski.ok@gmail.com.Svi radovi biće objavljeni na našem sajtu.

Nagrade će se dodeliti u tri starosne kategorije koje će obuhvatiti učenike osnovnih škola, učenike srdnjih škola i odrasle. Ubska biblioteka je za prve tri nagrade u svakoj kategoriji obezbedila komplete knjiga. Pobednici će, takođe, imati mogućnost promocije na predstojećem Mini book-festu, koji će biti realizovan u okviru Urban fest-a, u saradnji sa Ustanovom za kulturu i sport i Gradskom bibliotekom “Božidar Knežević”.

Uslovi za učestvovanje na konkursu:
• Priča ili pesma treba da budu napisane na srpskom jeziku (ćirilica ili latinica);
• Priča ne sme sadržati više od 1000 karaktera (1 kucana strana);
• Radovi ne smeju biti ranije objavljene, što podrazumeva i štampane i elektronske medije (e-časopisi, blogovi, portali, itd.) Priča ili pesma ne smeju biti ranije objavljene ni kao deo nekog šireg proznog teksta;
• Radove treba poslati isključivo pod šifrom, a uz nju priložiti broj fiksnog ili mobilnog telefona, kao i starosnu kategoriju;
• Rok za prijavljivanje na konkurs je 14. novembar 2015. godine.

Imena pobednika biće objavljena dve nedelje po završetku konkursa.

Učestvujte na konkursu i podržite projekat, pokažite svoju kreativnost, afirmišite se i osvojite vredne nagrade!

Projekat UrBan Fest se realizuje u sklopu programa “Mladi su zakon – moravički, mačvanski i kolubarski okrug”, uz podršku resurs – centra Foruma civilne akcije “Forca” iz Požege. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta.

2 Responses to Konkurs za kratku priču i pesmu na UrBan Festu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*