5.7 C
Belgrade
09/12/2022
region Srbija vizuelne umetnosti

Konkurs za internacionalno takmičenju u dizajnu A’ International Design Award & Competition

design-award-logoA’ Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje takmičenje u dizajnu.  The A’ Design Priznanja su podeljena na veliki broj oblasti, kako bi predstavili što više dizajnera iz celog sveta i iz što više disciplina. Radovi prijavljeni na takmičenje će biti revidirani od strane anonimnog žirija sastavljenog od iskusnih akademika, uvaženih novinara i profesionalaca. A’ Design Award & Competition nudi slavu, prestiž, publicitet i međunarodna priznanja svim Pobednicima ovog takmičenja, kroz A’Design Nagradu koja se daje u čast pobedničkog dizajna.

The “A’ Design Nagrada” je sveobuhvatan komplet za nagrađeni dizajn.  “A’ Design Nagrada” uključuje: međunarodni sertifikat za dizajn u metalnom ramu, pozivnicu za ekskluzivno gala veče u Italiji, online + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenog rada, godišnju publikacija najboljih radova u tvrdom povezu, specijalni 3d trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod rada na dvadeset i vise jezika, kako bi zaista dopreli do međunarodne publike, ekskluzivni intervju sa pobednikom, pripremu za stampu i distribucija, licencu za upotrebu “A’ Design Nagrada Logoa”  u daljem radu, promociju pobedničkih radova u stotinama drugih publikacija, pojavljivanje u medijima, uključivanje u “ World Design Rankings” listu, takođe i pristup daljem marketingu i PR-u.

Svake godine, A’Design Nagrada se dodeljuje radovima koji se fokusiraju na inovaciji, tehnologiji, dizajnu i kreativnosti. Sve prijave se prihvataju do 28. Februara a rezultati se objavljuju do 15. Aprila tekuće godine. Dizajneri širom sveta se pozivaju da učestvuju sa svojim najboljim radovima, projektima i proizvodima. Radovi se prihvataju pod uslovom da su dizajnirani u poslednjih 10 godina.

Saznaj više o  A’ Design Nagradama
Pogledaj prezentaciju A’ Design Nagrad: http://www.designaward.com
Opširna prezentacija of A’ Design Priznanja: http://www.whatisadesignaward.com
Razgledaj već nagrađen dizajn: http://www.awardeddesigns.com
Pogledaj saopštenja za javnost nagrađivanih radova i projekata: http://www.press-kit.org
Pročitaj intervju sa nagrađenim pobednicima: http://www.design-interviews.com
Prijavite Vaše radove za A’ Design takmičenje: http://www.adesignaward.com/registration.php
Pogledajte World Design Rankings listu: http://www.worlddesignrankings.com
Preuzmite A’ Design Award Logo & Editorial: https://www.adesignaward.com/downloads.html

• Preuzmite kao PDF: Poziv na učešće – A’ Design Award 
• Preuzmite DOCX: Poziv na učešće- A’ Design Award 

Slične vesti