18.1 C
Belgrade
01/06/2023
poezija proza region

Konkurs za Četvrti međunarodni festival poezije i kratke priče „Stanislav Preprek“

Radove (do tri pesme, odnosno priče) poslati na e-mail adresu: stojan.simic.krpica@gmail.com do 10. DECEMBRA 2012.godine

Četvrti međunarodni festival „Stanislav Preprek“ u Novom Sadu, nazvan po jednoM od najvećih hrvatskih jpesnika u Vojvodini, objavio je konkurs za literarne radove na slobodne teme u kategoriji pesme i kratke priče u kategoriji osnovaca, sredenjoskolaca i omladine do 30 godine.

Poziv za učešće upućen je deci, srednjoškolskoj, studentskoj i omladini do 30 godina, bilo da su iz Srbije, ili van nje.

Radove treba poslati na e-mail adresu: stojan.simic.krpica@gmail.com, ili poštom, na adresu: Trecii međunarodni festival poezije „Stanislav Preprek“ (za konkurs), Stojan Simić Krpica, Marka Miljanova 18/39, Novi Sad, Republika Srbija.

Radove (do tri pesme, odnosno priče) treba poslati do 10. DECEMBRA 2012. godine u tri primerka (za one koji šalju poštom), a u jednom primerku za one koji šalju e-mailom.

Potrebno je poslati i kratku biografiju uz napomenu u kojoj kategoriji ucestvuje,u kategoriji osnovaca,u kategoriji srednjoskolaca ili u kategoriji do 30 godina.

Mole se ucesnici konkursa da radove salju sto pre ne cekajuci 5 decembra.

Festival organizuje Scena svih kreativnih, uz podršku i pomoc mr Nere Legac Rikic i mrJovana Mihajila , a prema ideji i inicijativi Stojana Simića Krpice

Slične vesti