4.6 C
Belgrade
29/11/2022
konkursi za mlade autore kutak za mlade Srbija

Konkurs za beogradske srednjoskolce LICE MESTA (Hop.La!)

Hop.La! objavljuje

KONKURS ZA UČENIKE BEOGRADSKIH SREDNJIH ŠKOLA

LICE MESTA

 Izaberi jedan gradski prostor koji ti je zanimljiv  i NA LICU MESTA ostavi trag:  smisli i  izrazi novu ideju koja će taj prostor oživeti i učiniti ga tvojim. Pošalji prijavu sa jednom ili više fotografija SA LICA MESTA i popunjenim kratkim formularom na e-mail adresu hopla@hop-la.org.

Učenici čiji su radovi izabrani na konkursu učestvovaće u umetničkom programu-radionici koji se organizuje tokom jeseni 2012, svake subote i nedelje od 11-14 sati. Oni će kroz vežbe i susrete sa profesionalnim umetnicima isprobati različite kreativne i umetničke forme u javnim prostorima, uz mogućnost da svoje ideje prošire i primene u izabranim delovima Beograda.

 Pravila igre:

  1. Na konkursu mogu da učestvuju svi učenici beogradskih srednjih škola.
  2. Prihvataju se samo originalne ideje koje su dokumentovane i opisane u prijavi.
  3. Svaki učenik može konkurisati sa više ideja, ali svaku mora prikazati i ukratko opisati.
  4.  Prilikom pripreme i izvođenja niko ne sme da bude povređen, niti uhapšen. Ne prihvataju se ideje koje ugrožavaju bezbednost autora i/ili njegove okoline, ili koje bilo koga vređaju.
  5. Konkursne  ideje koje se izvode u javnim prostorima treba da imaju dopuštenje javnih službi, a prednost imaju one koje se izvode uz podršku i uključivanje komšiluka.

 Prijavu možeš preuzeti na adresi  www.hop-la.org

Popuni je i pošalji najkasnije do 13. septembra ako želiš da učestvuješ u prvom konkursnom ciklusu, ili najkasnije do 13. oktobra 2012. ukoliko se prijavljuješ za drugi.

Ako tvoj rad bude izabran pozvaćemo te da se dogovorimo
oko daljih koraka i uključivanja u program.

 Program se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Skupštine grada Beograda i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Slične vesti