Konkurs za beogradske srednjoskolce LICE MESTA (Hop.La!)

Filed under: konkursi za mlade autore,kutak za mlade,Srbija |

Hop.La! objavljuje

KONKURS ZA UČENIKE BEOGRADSKIH SREDNJIH ŠKOLA

LICE MESTA

 Izaberi jedan gradski prostor koji ti je zanimljiv  i NA LICU MESTA ostavi trag:  smisli i  izrazi novu ideju koja će taj prostor oživeti i učiniti ga tvojim. Pošalji prijavu sa jednom ili više fotografija SA LICA MESTA i popunjenim kratkim formularom na e-mail adresu hopla@hop-la.org.

Učenici čiji su radovi izabrani na konkursu učestvovaće u umetničkom programu-radionici koji se organizuje tokom jeseni 2012, svake subote i nedelje od 11-14 sati. Oni će kroz vežbe i susrete sa profesionalnim umetnicima isprobati različite kreativne i umetničke forme u javnim prostorima, uz mogućnost da svoje ideje prošire i primene u izabranim delovima Beograda.

 Pravila igre:

  1. Na konkursu mogu da učestvuju svi učenici beogradskih srednjih škola.
  2. Prihvataju se samo originalne ideje koje su dokumentovane i opisane u prijavi.
  3. Svaki učenik može konkurisati sa više ideja, ali svaku mora prikazati i ukratko opisati.
  4.  Prilikom pripreme i izvođenja niko ne sme da bude povređen, niti uhapšen. Ne prihvataju se ideje koje ugrožavaju bezbednost autora i/ili njegove okoline, ili koje bilo koga vređaju.
  5. Konkursne  ideje koje se izvode u javnim prostorima treba da imaju dopuštenje javnih službi, a prednost imaju one koje se izvode uz podršku i uključivanje komšiluka.

 Prijavu možeš preuzeti na adresi  www.hop-la.org

Popuni je i pošalji najkasnije do 13. septembra ako želiš da učestvuješ u prvom konkursnom ciklusu, ili najkasnije do 13. oktobra 2012. ukoliko se prijavljuješ za drugi.

Ako tvoj rad bude izabran pozvaćemo te da se dogovorimo
oko daljih koraka i uključivanja u program.

 Program se realizuje uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Skupštine grada Beograda i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*