6.5 C
Belgrade
28/03/2023
region Srbija

Konkurs za arhitekte „Ceresit Facade Award“ otvoren je do kraja oktobra

ceresitBeograd, 20. oktobar 2014. godine

 Poslednji poziv za prijave na veliki evropski konkurs kreativnog dizajna ETICS fasada

Konkurs za arhitekte „Ceresit Facade Award“ otvoren je do kraja oktobra

 Veliki evropski konkurs „Ceresit Facade Award“ koji je počeo 3. aprila, a namenjen je profesionalnim arhitektama koji se takmiče za ukupni nagradni fond u iznosu od 24.000 EUR-a, trajaće do 31. oktobra 2014. godine. Ceresit još jednom poziva sve zainteresovane da pošalju svoje radove, koji će se takmičiti sa predstavnicima iz 20 zemalja Evrope, dok će se nagrada dodeljivati u tri kategorije.

 Ceresit Facade Award, evropski konkurs za profesionalne arhitekte, predstavlja jedinstvenu platformu za promovisanje inovativnih i kreativnih rešenja upotrebom ETICS Ceresit sistema. Konkurs pruža priliku za osvajanje vrednih nagrada i promociju na evropskom tržištu. Radove će ocenjivati internacionalni žiri sastavljen od predstavnika evropskih univerzitetskih profesora, renomiranih arhitekata kao i top menadžmenta kompanije Henkel. Predstavnik Srbije u internacionalnom žiriju je gospođa Maja Lalić, kreativna direktorka Mikser festivala.

 

Dodatne informacije o „Ceresit Facade Award“ konkursu možete pronaći na sajtovima: http://www.ceresit.com/Facade-Award-2014.24777.0.html i http://www.ceresit.com.

 U okviru šestog Mikser festivala 2014, „Ceresit Facade Award“ konkurs promovisan je otkrivanjem novog murala „Imitacija života #9“ u Savamali. Autori murala, čuveni umetnički dvojac iz Švajcarske NEVERCREW, Pablo Tonji i Kristijan Rebeki, su u izradi murala koristili inovativne Ceresit Visage materijale, čime je zagarantovan jedinstveni izgled fasade.

 

###

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 47.000 ljudi, a u fiskalnoj 2013. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2, 5 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

 

 

Kontakt       Jelena Šarenac                                   Dragana Marković

Telefon        +381 11 207 22 09                              +381 11 207 21 76

E-mail         jelena.sarenac@henkel.com                dragana.markovic@henkel.com

 

Kontakt       Tijana Ćurčić                                      Tijana Stojanović

Telefon        +381 11 36 36 710                              + 381 11 36 36 128

E-mail         tijana.curcic@communis.rs                    tijana.stojanovic@communis.rs

 

Slične vesti