5.4 C
Belgrade
05/12/2022
film

Konkurs za 6 festival mini filma

Medijska kuća 021, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje, organizuje šesti po redu Festival mini filma. Ovogodišnja  tema glasi: Smak sveta.
Vaše delo može biti napravljeno na svaki zamisliv način – snimite ga kamerom ili mobilnim telefonom, crtajte, fotografišite i animirajte.
Jedini uslov konkursa: trajanje do 3 minuta.Gotove radove u .avi formatu pošaljite na adresu Miletićeva 45, Novi Sad, dostavite ih lično ili postavite  na internet – potrebno je samo da se ulogujete na Dropbox.com, unesete email (6.festival.mini.filma@gmail.com) i lozinku (021-6.FMF) i prevučete sa vašeg kompjutera film u folder po imenu “Radovi za 6. Festival mini filma“.Nakon što prebacite film pošaljite nam email-a na fmf@021.rs  sa Vašim kontakt podacima (ime, prezime, kontakt telefon ili email) i nazivom filma koji ste postavili.
Rok za predaju je 6. decembar 2012. godine.
Deset radova koji uđu u uži izbor biće postavljeni u celosti na internetu, gde će publika moći da glasa za njih, a festivalske večeri, 12. decembra 2012. godine, žiri stručan po pitanju filmova i smaka sveta proglasiće svog pobednika. Drugim rečima, dva filma (pobednički rad po proceni žirija i pobednički rad po proceni publike) biće nagrađena putovanjima u inostranstvo, a svi ostali će dobiti žurku dovoljno dobru da se proslavi mogući smak sveta!
Ukoliko imate pitanja pišite na fmf@021.rs.
Budite kreativni, budite vredni, pokažite nam smak sveta i vidimo se 12. 12. 2012!
Generalni sponzor festivala – Gold Exchange
Ivica Milarić, umetnički direktor festivala

Slične vesti