-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
Srbija

Konkurs „Vodeni znak“

UDRUŽENJE UMETNIKA I LJUBITELJA UMETNOSTI „ ŠIROKA STAZA“, IZLOZBA fotografija i grafika na temu „ WATER SIGN“ – „VODENI ZNAK“

UDRUŽENJE  „ŠIROKA STAZA“ KYOTO  JAPAN  2012

Izložba će biti održana u Galeriji  „SAGA“ University of Arts KYOTO

Pozivamo umetnike PA POŠALJU SVOJE RADOVE i CV       (u elektronskoj formi)    na zadatu temu (najmanje 3 a najviše 10 radova)

Radove poslati : na mail Udruženja  sirokastaza@sezampro.rs

ili na adresu

Udruženje „Široka staza“ 11080 ZEMUN, Ivićeva 4

Radove treba poslati najkasnije do 15.  juna 2011. Likovni savet Udruzenja će izabrati  najbolje. Za umetnike čiji radovi budu odabrani biće organizovane dve grupne izložbe     (po jedna za grafičare i fotografe) tokom jeseni u Galeriji „BOGIĆ“ u Beogradu.

Do 1, decembra 2011, godine Udruženje će odabrati konačan broj radova i kompletirati podatke o učesnicima. Postoji mogućnost organizovanog smeštaja i isharane za odabrane umetnike tokom izložbe u Japanu, na „SAGA“ University of Arts, dok će troškove prevoza (ukoliko žele da putuju u Japan)  snositi sami učesnici.

Na konkursu mogu učestvovati isključivo umetnici iz Srbije, pošto je izložba zamišljena kao susret umetnika iz Japana i Srbije.Na izložbi U Kyoto-u učestvovaće ukupno 12 umetnika iz Srbije i 12 umetnika iz Japana. Svi radovi ce po zavrsetku izlozbe biti na  aukciji, koju će organizovati domaćini, a sav prihod ide za postradale u Japanu

UDRUŽENJE  „ŠIROKA STAZA„
Zemun, 15 . april 2011. godine

Slične vesti