-2.4 C
Belgrade
05/02/2023
kolumne region

Kolumna Milana Balinde: Ljubav silikonskih lepotica

Američka kompanija za proizvodnju igračaka Plajmets tojs pre par godina proizvela je i iznela na tržište jednu novu robot-lutku. Lutka se najavljuje kao čudo digitalne tehnologije. Ima čip s memorijom, radio frekvenciju, skener i lice s mogućnostima mimike. Prekrasna Amanda, kako su lutku nazvali, prepoznaje govor i odgovara s rečima i izrazima lica.

Ako joj se kaže, recimo, “Zdravo, lepotice”, Amanda će da odgovori: “Zdravo, zovem se Amanda. Da li hoćeš da se igramo?”, smeškajući se svojim lepim licem. Stručnjaci za tržište igračaka predvideli rekordnu prodaju te nove lutke nadajući se da će deca, pre svega devojčice, da zavole Amandu na prvi pogled. Cena lutke bila je 99 dolara.

Proizvođači igračaka za odrasle, preciznije seksualnih naprava, odmah su bacili oko na Amandinu tehnologiju s namerom da je ugrađuju u lutke za odrasle. Lutke od silikonske gume u pravoj veličini odraslih žena, ili muškaraca, sa svim anatomskim delovima na visokoj su ceni u Americi. Govoreći o ceni, zaista dobre kopije ljudske figure u silikonu dostižu cenu od po 6,5 hiljada dolara. Tu treba dodati perike i ostalu opremu, kao što su gaćice, ili bikini, ili kaput od skupocenog krzna.

Lutke za seksualno uživanje mogu da budu i na naduvavanje ali poznavaoci prvoklasnog samozadovoljavanja, što i jeste seks s lutkom, ne cene ništa drugo osim silikonskih lepotica.

Najčuvenija kompanija za proizvodnju i prodaju anatomski korektnih lutaka zove se Rejaldol i vrlo je cenjena na američkom tržištu. Kupci, oni koji mogu da odvoje gomilu novca za gumenu drugaricu, ili druga, ne samo da hvale svoje seksualne igračke, već osnivaju i klubove širom zemlje. Evo šta kaže jedan oduševljeni korisnik nakon što mu je u paketu stigla jedna silikonska lepotica:

“Najbolji seks koji sam ikada imao! Bolja je od stvarne žene! Fantastično! Moja žena nije bila takva! Neka me Bog ubije ako lažem. Spreman sam da se podlegnem detektoru laži da potvrdim da govorim istinu. Kunem se u sopstvenu decu da je predivna. Zaljubiću se u nju!”

Jedan zavodnika silikonskih lepotica objašnjava svoje razloge zašto je naručio gumenu lutku:

“Ima bolje sise od bilo koje devojke i žene s kojom sam spavao. Ima bolje dupe. Dlačice su je svilenkaste. Najbolje od svega je što ne priča. Nisam više raspoložen da slušam zvocanja i druge gluposti. Da ne pričam da nemam  ni taštu. Osim toga – jeftinija je od stvarne žene. Ne jede, ne pije i ne razbija automobile. Ne moram ni da napominjem da ne strepim od razvoda i teških materijalnih gubitaka.”

Svaka od tih lutaka za odrasle može da se naruči po meri. Tip glave, lica, usana ili očiju biraju se s dugačkog spiska. Zatim visina i težina lutke. Boja kože i očiju. Lutka može da bude belkinja, tamnija kao latinoamerikanka, kineskinja, japanka ili crnkinja. Plavuša, smeđa, crnka ili s obojenom kosom. Može da se naruči čak se i boja laka na noktima.

Uz jedno hiljadu dolara doplate, lutka može da ima i savršeno pokretne prste na šakama tako da je sposobna da ih obavije oko… bilo čega. Čak je mogućno da bude obojena na taj način da je na grudima i ostalom delu tela koje bi pokrivao kupaći kostim ostanu belji kao da tu nije osunčana.

Muški silikonski lepotani napravljeni su za ženski pol kupaca i za muškarce koji vole da se igraju s muškim lutkama. Za one koji ne mogu tek tako lako da se odluče, postoje anatomske kombinacije. Za samo 500 do hiljadu dolara ženskoj lutki može da se doda penis i tako postane transseksualna igračka. Inače, penis se nudi u tri veličine – 15, 18 ili 20 santimetra.

Masturbacija je masturbacija ukoliko nije američka. U Americi masturbiranje može da košta gomilu dolara. Bez sumnje, naprave za masturbiranje mogu da budu i mnogo jednostavnije i jeftinije od silikonskih lutaka.

Stotine i stotine vrsta, svih veličina i od raznoraznih materijala, muškog polnog organa, nude se ženskim potrošačima i svima onima koji vole ukrućene seksualne igračke.

Za muškarce postoje pumpe za masturbaciju. Zatim, delovi ženskog tela od raznoraznih materijala. Silikonske vagine naročito su na ceni. Najviše se prodaje jedna sprava koja podseća na ručnu baterijsku lampu, pa se tako i zove – flešlajt, i koja je obično obložena silikonskom gumom ili jednim drugim materijalom koji se komercijalno zove sajberskin.

Zatim postoje takozvani prstenovi za erekciju. To se prikači na neki deo penisa i navodno povećava uživanje masturbacije. Za one koji misle da imaju kratak penis nude se produživači. Uglavnom deluju na psihološkom nivou da bi korisnik zavaravao sebi misleći da ga ima većeg.

Takođe se prodaju i spravice koje golicaju, stežu, vuku, razvlače ili udaraju bilo polne organe bilo anus. Sve te seksualne igračke mogu da budu i na baterije i na struju. Mnoge na njih su otporne na vodu i mogu da se koriste u kadi ili bazenu ili pod tušem.

Postoje i klubovi gde se razmenjuju iskustva o masturbiranju. Jedna radnja seksualnih igračaka u San Francisku pokrenula je kampanju za skupljanje fondova za borbu protiv SIDE. Naime, muškarac, ili žena, obećaju da će da prilože izvesnu sumu novca fondu za borbu protiv SIDE svaki put kada masturbiraju. Akcija koja se zove Dobre vibracije sakupila je hiljade dolara širom Amerike. Najviše u Njujorku, San Francisku, Bostonu i Nju Orleansu.

Onima koji nisu došli na ovaj svet s prirodnim znanjem kako se masturbira, nude se knjige za usavršavanje samozadovoljstva. Na vrhu liste je bestseler knjiga pod naslovom Seks za pojedinca: uživanje samoljubljenja. Druga na listi je Penis knjiga – uputstvo za upotrebu, održavanje i popravku.

Proizvođači seksualnih igračaka se nadaju da će jednog dana i ostatak sveta da stigne na nivo drkanja kao što je u Americi.

Slične vesti