5.6 C
Belgrade
06/12/2022
Crna Gora esejistika poezija proza region

Književni konkurs – Manastir Ostrog

Dragi prijatelji,

Otvorili smo književni konkurs za slanje Vaše poezije, kratke priče ili Eseja na temu Manstira Ostrog. Naša je želja da “čujemo” Vaše emocije, misli, ideje i razmišljanja o najvećoj svetinji pravoslavlja u našim krajevima. Budite kreativni i slobodni da izrazite svoje misli.Konkurs je otvoren do 1. maja 2011 godine. Najkasnije 30 dana nakon toga, biće proglašen pobjednik.

Nagrade:

– Za pobjednika konkursa obezbjeđena je nagrada, Diigtalna Ilustracija 50×70 cm, na slikarskom platnu sa temom Manastira. Nagrada će biti dodijeljena u Podgorici ili će već biti dogovoreni načini pošiljke, ukoliko osoba koja osvoji nagradu živi van Crne Gore.

– 5 utješnih nagrada – majice Manastira Ostrog, sa adresom našeg sajta i slikom manastira.

Uslovi konkursa:

– Pravo na konkurs imaju svi građani bivše Jugoslavije i naši iseljenici.- Svako može poslati po 1 pjesmu, 1 priču, i jedan Esej.- Radovi se šalju u elektronskoj formi, kao pdf, ili word dokument.

– Svi radovi moraju biti potpisati PUNIM imenom i prezimenom, adresom, kontakt telefonom kao i e-mail adresom.

– Radove šaljite na mail: info@manastiostrog.com. U razmatranje će se uzeti u obzir isključivo oni tekstovi koji stignu na ovaj mail. Ne šaljite radove preko sajtova sa društvene mreže (npr. Face Book) ili klasičnom poštom.

– Organizator konkursa (uredništvo sajta www.manastirostrog.com) zadržava pravo da dobijene radove objavljuje u detaljima ili cijelosti na ovom sajtu, u pdf obliku, ili u štampanim izdanjima uz potpunu saglasnost autora koji pristaje na to, uz slanje svog rada na ovaj konkurs i u skladu sa uslovima konkursa.

Želimo Vam puno lijepih, duhovnih i oplemenjenih trenutaka u pisanju i razmišljanju na temu Manastira Ostrog!

Slične vesti