-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
film Srbija

KEF 2011

Poziv

Kef je ove godine “švorc” – nema nijedan jedini grant. Pozajmljujemo ga, možda upravo zbog takvog razloga, kao koncept i platformu, Rekonstrukciji Ženskom fondu, koja/i će uz pomoć učesnika i učesnica KEF-a 12 istraživati žensku stranu krize i besparice (što ne znači da kao autori ne mogu da učestvuju i muškarci).

Predstavite u 30 sekundi kako se u nastaloj i produženoj krizi snalaze žene, na koje redovno pada i najveći teret restrikcija i nemaštine (pa i organizacija i produkcija Kef-a u ovakvim okolnostima J).

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni na internet i prijavljeni organizatorima do 25. novembra, biće prikazani na izložbama i festivalima ženskog stvaralaštva u zemlji i regionu.

Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti i mejlom, preko adrese rekonstrukt@kef.rs ili na forumu sajta www.kef.rs .

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane učesnike i sve zainteresovane učesnice.

PODSEĆAMO DA SVOJE RADOVE SVE UČESNICE I UČESNICI MORAJU SAMI POSTAVITI NA INTERNET.

Specijalni žiri će najboljim radovima dodeliti tri nagrade – kupovinu tehničke opreme u vrednosti od 30.000, 20.000 i 10.000 dinara.

Žiri: Čarna Radoičić, filmska rediteljka, Nebojša Milikić (KC Rex), Aleksandar Bobić, pejzažni arhitekta i umetnik.

Slične vesti