0.5 C
Belgrade
28/01/2023
kutak za mlade Srbija

Karijerno savetovanje u Novom Sadu

Dragi studenti i diplomci,

Tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje individualno karijerno savetavanje koje će trajati u narednom periodu, do kraja juna 2012.

Karijerno savetovanje je proces koji omogućuje pojedincu dа prepoznа i iskoristi svoje resurse dа bi doneo prаvilnu odluku u vezi sа kаrijerom, kаo i dа uspešno rаzreši probleme koji mu stoje nа putu reаlizаcije profesionаlnih ciljevа. To je nedirektivаn pristup u sаvetovаnju – ne određuje sаvetnik štа student trebа dа urаdi već pomаže studentu dаodluke koje donosi budu zаsnovаne nа dobroj obаveštenosti, uvidu u vlаstite potencijаle i promišljаnju svih rаspoloživih opcijа.

To znači da ćete moći kroz saradnju sa svojim savetnikom da:
• prođete kroz test profesionalnih opredeljenja ( TPO ) i dobijete odgovarajuću interpretaciju rezultata,
• obavite konsultacije i dobijete povratne informacije na vaš napisan CV i motivaciono pismo,
• pripremite se što bolje za budući poslovni intervju ( ako poželite i pomoću softvera koji simulira razgovor između kandidata i poslodavca ),
• rešite neka dodatna pitanja u kojima bi savetnik mogao da vam pomogne (donošenje bitnih odluka, osvešćivanje sopstvenih vrednosti, sposobnosti i potencijala u cilju što boljeg samopromovisanja, osvešćivanje i eventualnih nedostataka kako bi se isti prevazišli i poboljšale mogućnosti za buduće zaposlenje, i sl.).

Razgovor možete zakazati slanjem zahteva na mail karijerauns@gmail.com sa naznakom ( u polju subject ) individualno savetovanje. Nakon toga će vam biti poslat zakazan termin ( u trajanju od sat vremena ) između 10 i 15 časova. Dobrodošli ste!

Slične vesti