0.5 C
Belgrade
28/01/2023
promocije Srbija

Kandidati za NIN-ovu nagradu u knjižarama Vulkan / promocija i potpisivanje knjiga

Pisci Vladimir Kecmanović, Marko Krstić, Aleksandar Šurbatović i Krsta Popovski potpisivaće svoje knjige objavljene u izdanju Mono i Manjane 16. i 17. decembra u knjižari Vulkan u tržnom centru Ušće. Navedeni autori su se, kako je nedavno objavljeno, našli u širem izboru za prestižnu NIN-ovu nagradu.

Kecmanović i Krstić, članovi grupe pisaca P-70, u petak 16. decembra od 18 do 20 časova potpisivaće svoja dela objavljena u ediciji „Putevi“ izdavačke kuće Mono i Manjana. Knjige „Top je bio vreo“ i „Sibir“ Vladimira Kecmanovića, od kojih je potonja nominovana za NIN-ovu nagradu, već su našle put do čitalačke publike u Srbiji, a njihov autor će, zajedno sa Markom Krstićem, piscem romana „Viktorija“, na promociji u knjižari Vulkan potpisivati knjige, uz koje će kupci dobiti vredan poklon.

U subotu, 17. decembra, sa početkom u 18 časova, svoje romane promovisaće Aleksandar Šurbatović i Krsta Popovski. Oba mlada pisca dobitnici su nagrade „Poziv na putovanje“ koju je u maju tekuće godine raspisala izdavačka kuća Mono i Manjana zajedno sa Grupom P-70. Knjige „Upokojavanje prosektora Majerhofera“ Aleksandra Šurbatovića i „Ej“ Krste Popovskog moći će da se kupe u knjižarama Vulkan, a uz ove knjige kupci će dobiti vredan poklon. Oba autora će do 20 časova potpisivati svoje romane i biti otvoreni za komentare i razgovor sa publikom.

O navedenim i ostalim knjigama iz edicije „Putevi – Proza na putu“ koju uređuje profesor Aleksandar Jerkov, možete se informisati na sledećem linku:

http://www.monoimanjana.rs/g/dc2707de-ac2f-4d50-b761-5ebd4105d2c9/Proza-na-putu.aspx

Istovremeno sa pomenutim promocijama, u petak 16. decembra Žana Poliakov potpisivaće u knjižari Vulkan u Pančevu svoje knjige „Lovemarks“ i „Soulfood“, objavljene u izdanju Mono i Manjane.

Slične vesti