-2.4 C
Belgrade
05/02/2023
izložbe Srbija

Izložba „Moderna istorija urbanog“

Otvaranje prve izlozbe nove PR&marketinške agencije Artist’s Assiciates biće održano u Ponedeljak, 05. decembra 2011. sa početkom u 19 časova, u Ustanovi kulture „Parobrod“, Kapetan Mišina 6a.
U odabranoj selekciji radova mladih vizuelnih umetnika i dizajnera, koju potpisuje Nevena Tarlanović, svoje radove će predstaviti: Jelena Jelača, Marko Sovilj, Stevan Aleksić, Ivan Aleksić, Tijana Kojić, Ivana Andrejić, Selman Trtovac, Ivana Todorović, Nikola Jovanović, Bojan Krstić kao i specijalni gosti Nebojša Babić i Miha Artnak iz Slovenije.

Muzički deo programa:

Publika poznatih beogradskih i novosadskih klubova i kafića imala je priliku da se upozna sa muzičkom plovidbom dvojca Mornar & Margarita. Njihova muzička filozofija ogleda se u kombinovanju najboljih remixa hitova koji su trenutno aktuelni na muzičkoj sceni i elektro stvari koje su obeležile savremenu muzičku scenu. Pored kultnih stvari grupa Royksopp, The Knife, Hot Chip, na repertoaru se nalaze i izvođači poput Anoraak, Tesla Boy, Robyn. Kurs kojeg se drže okarakterisan je kao elektro pop i dens elektro, a svoje muzičko umeće pokazali su na EXIT festivalu na Loud & Queer Cruising Point stejdžu. Kako sve to zvuči, može se čuti nahttp://soundcloud.com/mornar

Slične vesti