4.6 C
Belgrade
31/01/2023
Hrvatska region

Izlaganje u MMC LUKA u 2011

http://www.interijernet.hr/slike/slike_3/r2/g2008/m04/x3168487496205980_2.jpgMultiemdijalni centar LUKA raspisao je natječaj za samostalno i skupno izlaganje u 2011. Na natječaj MMC-a LUKA za izlaganje u 2011. molbe mogu slati umjetnici, grupe umjetnika ili likovni kritičari/kustosi s prijedlogom autorskih koncepcija.
Pravo prijave imaju umjetnici, grupe umjetnika ili autorske koncepcije koje udovoljavaju uvjetima o izlaganju. Preferiraju se izložbe i autori koji u svom radu, bez obzira na medij, donose određene novitete i kvalitete u galerijske prostore MMC-a LUKA. Isto tako poželjni su prijedlozi projekata međunarodne suradnje. Članovima HDLU Istre preporučuje se da se jave na interni natječaj HDLU-a Istre obzirom da se radi o istom izlagačkom prostoru.

Svi zainteresirani zahtjev za samostalno i skupno izlaganje podnose u tajništvu MMC-a LUKA (osobno, poštom ili elektronskim putem) zaključno s 30. svibnja 2010.

Zahtjev treba sadržavati:
1. detaljan opis izložbe ili projekta
2. radni naziv izložbe
3. opis prostornih potreba
4. opis tehničkih potreba (stakla, video projektori, postamenti i sl.)
5. vizualni materijal o izložbi ili projektu (fotografije, crteži, skice, nacrti i sl.)
6. podatak koliko autora izlaže radove (ukoliko se radi o zajedničkom projektu)
7. navesti rokove mogućeg održavanja izložbe

Zahtjevi za samostalnim i skupnim izlaganjem se odnose na galerijske prostore MMC-a LUKA odnosno Galeriju Luka i Galeriju Anex. Pristigle zahtjeve razmatra i selektira Umjetnički savjet Udruge MMC LUKA. U zahtjevu je poželjno navesti prostor koji se preferira za održavanje izložbe ili projekta (Galerija Luka, Galerija Anex ili oba prostora) uz napomenu da Umjetnički savjet zadržava pravo donošenja konačne odluke.

Za organizaciju izložbi MMC LUKA osigurava novčana sredstva u iznosu koji se određuje svake kalendarske godine posebno, ovisno o izdvojenim sredstvima iz proračuna za tu namjenu. Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima natječaja pismenim putem u roku od 15 dana od donošenja odluke.

Prijave slati na:
MMC LUKA ( Natječaj za 2011.)
Istarska 30
52100 Pula Za dodatne informacije i upite možete se obratiti na mail mmcluka@mmcluka.hr.

Slične vesti