-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
region

HUMANITARNA AKCIJA za napuštene životinje grada Kruševca – ORPAK

Obaveštavamo građane Kruševca da će „ORPAK“ organizacija uskoro krenuti da organizuje svake nedelje HUMANITARNU AKCIJU za napuštene životinje grada Kruševca.

Štand će biti postavljen na Trgu Mladih radi prikupljanja pomoći za napuštene životinje grada Kruševca o kojima brine „ORPAK“ organizacija.

Prvi stand ce biti postavljen SVAKOG DANA OD 23.06.2011. DO 03.07.2011.

Humanitarna akcija podrazumeva donacije u vidu granula za pse i mačke, konzervi, posipa, tableta protiv glista, šampona protiv buva i ostalog čime ste spremni da pomognete napuštenim životinjama.

ORPAK, čiji je zadatak zaštita životinja što podrazumeva sklanjanje sa ulica, lečenje i udomljavanje napuštenih životinja, apeluje na građane da učine nešto za životinje svog grada. Potrebno je tako malo da bi udruženje nastavilo sa radom. Ako već postoje takvi ljudi koji su spremni deo svoje ljubavi, vremena i novca da ulože u bolje sutra za ova nejaka stvorenja, onda im pružite podršku i pomoć da to i dalje čine.

„ORPAK“ organizacija je pocela sa mini privremenim prihvatilistem za macke, koji se nalazi u blizini Krusevca. Iskreno se nadamo da cemo istrajati uz vasu pomoc da napravimo pristojno mesto za zivot macaka koje smo trenutno spasili. Potrebno nam je zaista sve.

Stara ćebad, stvari, kućice koje ne koristite-malisanima će uvek dobro doći za zaklon od sunca, kiše… koji sada nemaju, zatim činije (od ne rđajuceg čelika-jer nam plasticne traju po 10-ak dana sve ih izgrizu), HRANA za kuce i mace… 1kg..posip za mace, daktanol gel, acidi-borici kapi za oci, hloramfenikol mast za oci, AD kapi, beviplex…

MOLIMO VAS! Ima puno kuca u Srnju, kojima je NEOPHODNA naša pomoć, koji su ostavljeni i napušteni, POMOZITE NAM da im omogućimo pristojne uslove za život, kako svako živo biće zaslužuje.
POKAZIMO IM DA VISE NISU SAMI!!!

Biće postavljene i kasice, gde ćete moći da date i skroman prilog da bismo mogli da izmirimo dugovanja kod veterinara: operacije, sterilizacije, vakcinacije, lečenja bolesnih, povređenih…

Na licu mesta možete postati i član ORPAK organizacije i time puno doprineti i pomoći napuštenim životinjama u Kruševcu.
ORPAK VAM SE UNAPRED ZAHVALJUJE OD SRCA, A MOZETE DOĆI DO VET. STANICE ILI DA ODETE DO PRIHVATILIŠTA U SRNJU-DA VIDITE KAKO ĆE VAM SE TEK TI MALIŠANI ZAHVALITI-TE OČI I POGLED CE VAM REĆI SVE.

HVALA VAM UNAPRED!
„Mau…Wau“

Slične vesti