-2.4 C
Belgrade
05/02/2023
festivali Hrvatska vesti

Hartera festival 2011

 U trajanju od 14.- 16.07. u Rijeci počinje sedmi po redu Hartera festival. Kada je 2005. skupina entuzijasta pokrenula Hartera Festival s ciljem senzibiliziranja javnosti za ideju da se prostor propale Tvornice papira namijeni kulturnim i javnim sadržajima, rijetki su mogli prognozirati da će Hartera postati jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja. Festival je kroz godine rastao, postajao sve ozbiljniji, uz sve više i više standarde u uređenju prostora, ali i kroz prepoznatljiv, opušten i friendly odnosu prema izvođačima i publici. Hartera je danas respektabilan trodnevni festival, sa 4 pozornice, više od 50 stilski nevjerojatno raznovrsnih izvođača i performera, te brojnim popratnim događanjima koja svaki pravi festival čini drugačijim i posebnim. Raspored ovogodišnjeg festivala je sljedeći:

ČETVRTAK 14.07. („Nulti dan“)

Main Stage

Hladno Pivo
Pasi
Diskurz
Krešo i Kisele Kiše
PETAK 15.07.

Tuborg Main stage

Hercules & Love Affair
James Holden
Fairmont LIVE
Petar Dundov LIVE
Elemental

RBMA stage

Ikonika
+ TBA!

MTV stage

Električni Orgazam
Grč
Multietnička Atrakcija
+ pobjednici natječaja Oderi na Harteri!

SUBOTA 16.07.

Tuborg Main stage

Trentemoller LIVE w/band
Brodinski
Feadz
Lollobrigida
Nipplepeople

RBMA stage

Photek
Ramadanman aka Pearson Sound
+ TBA!

MTV stage

Goribor
Kawasaki 3P
Klaus
+ pobjednici natječaja Oderi na Harteri!
+ performansi
+ radionice

Cijena ulaznica:

nulti dan (14.07.) do 15.06. u pretprodaji po 79kn, kasnije 99kn
jednodnevne ulaznice petak (15.07.) 100kn, subota (16.07.) 160kn
festivalska (15. i 16.07.) 220kn
nulti dan + festivalska 279kn

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventima. Popis vama najbližih prodajnih mjesta (Dallas Music Shop, Generalturist itd.) možete pronaći ovdje http://www.eventim.hr/hr/outlets/croatia/ vam nudi pakete smještaja u suradnji sa partnerom, agencijom My Travel iz Rijeke (http://www.mytravel.hr/). Svim posjetiteljima Hartere pruža se mogućnost smještaja u festivalskom kampu, hostelu te različitim hotelima.

SMJEŠTAJ

Hartera

Rezervacija i kupnja smještaja moguća je putem info@mytravel.comOva e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili telefonom na 051/498 777.

Detaljnije http://www.mytravel.hr/odrediste/hrvatska/kvarner/hartera-2011

more info? -> hello@hartera.comOva e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Izvor: Press

Slične vesti