3.9 C
Belgrade
04/12/2022
fotografija Hrvatska region

Fotografski natječaj na temu vizije društva bez diskriminacije

rok: 31.03.2011.

Amnesty International Hrvatske poziva sve građanke i građane da kroz objektiv fotoaparata izraze vlastitu viziju društva bez diskriminacije. Natječaj na ovu temu otvoren je od 31. siječnja, a svrha mu je potaknuti na razmišljanje i djelovanje. Prepustite se, stoga, vlastitoj kreativnosti i mašti te izrazite ideal društva u kojem ima prostora za različitost i ravnopravnost. U natječaju mogu sudjelovati sve osobe starije od 14 godina, izuzev profesionalnih fotografa.

 

Nadahnutim fotografijama suprotstavimo se stereotipima i predrasudama, tim negativnim društvenim stavovima koji potiču na diskriminaciju. Ovo je vaša prilika da date svoj doprinos društvu koje njeguje ravnopravnost u različitosti, a pritom možete osvojiti i vrijedne nagrade. Natječaj traje do 31. ožujka, nakon čega će biti odabrane najbolje fotografije na nacionalnom, a potom i na europskom nivou. Dodjelu nagrada pratit će izložbe najboljih fotografija i izrada promotivnih materijala koji doprinose borbi protiv diskriminacije.

 

Uz fotografiju natjecatelji trebaju poslati i ispunjeni obrazac za sudjelovanje na natječaju. Spomenuti obrazac, kao i sve ostale potrebne informacije pronaći ćete na www.amnesty.hr.

 

Uz fotografiju natjecatelji trebaju poslati i ispunjeni obrazac za sudjelovanje na natječaju. Spomenuti obrazac, kao i sve ostale potrebne informacije pronaći ćete ovdje:

 

Odredbe-i-uvjeti-Europskog-fotografskog-natječaja

Fotografski-natječaj-pravilnik

Obrazac-za-podatke-natjecatelja-Europskog-fotografskog-natječaja(2)

Izvor: http://amnesty.hr/2011/02/07/fotografski-natjecaj-amnesty-internationala-fotografiram-ne-diskriminiram/

Fotografija: http://www.teklic.hr/wp-content/uploads/2010/12/fotograf.jpg

Tag: 

ponedjeljak, 7. ožujak, 2011

 

Slične vesti