24.1 C
Belgrade
29/05/2023
fotografija Srbija

Foto konkurs – The Best Travelled

The Best TravelledThe Best Travelled

sa zadovoljstvom objavljuje nagradno foto takmičenje!

Nagrade su:

–        1. nagrada: avionska karta u vrednosti od 1200€

–        2. nagrada: avionska karta u vrednosti od 200€

–        3. nagrada: avionska karta ili Amazon nagradni kupon u vrednosti od 100€

–        4. nagrada: Amazon nagradni kupon u vrednosti od 50€

–        5. nagrada: Amazon nagradni kupon u vrednosti od 30€

U nagradnoj igri mogu učestvovati sve punoletne osobe, starije od 18 godina, sa prebivalištem bilo gde u svetu. Fotografije je potrebno poslati najkasnije do 28. februara 2014.

Uslovi

Nije potrebna nikakva kupovina! Kako biste se kvalifikovali za nagradu potrebno je da uradite sledeće:

–        registrujte se na www.thebesttravelled.com

–        popunite spisak regiona koje ste posetili (pratite uputstva). Tom prilikom moraćete da imate minimum 7 regiona koje ste posetili. Proverićemo ispravnost i verodostojnost objavljenih profila!

–        postavite sopstvenu fotografiju na Vašem profilu (podešavanja Vašeg profila)

–        objavite foto album u delu „objavite priču“. Jedina stvar koja je neophodna da upišete je naslov priče, a sam tekst priče po želji (nije obavezan). Album mora da ima najmanje 3 fotografije. Fotografije moraju biti Vaše i odgovarati regiji koju ste posetili, inače ćete biti diskvalifikovani.

Samo profili sa potpunim popisom regija u koje ste putovali, sa profilnom fotografijom i albumom sa najmanje 3 fotografije će se smatrati potpunim.

Dobitnici

Foto album sa najviše „lajkova“ na facebook-u će biti pobednik takmičenja. Svaki pokušaj manipulacije „lajkovima“ će rezultirati diskvalifikacijom. Naredni po broju „lajkova“ će biti drugo, treće, četvrto i peto mesto. U slučaju izjednačenog broja „lajkova“ izvlačiće se pobednik. U Vašem je interesu da svoj foto album delite što više kako biste dobili što više „lajkova“.

Dobitnici će biti obavešteni putem elektronske pošte nakon 5.marta, radi dogovora oko preuzimanje nagrade. Nagrade se odnose na bilo koju rutu uz mogućnost kombinovanja različitih kompanija do vrednosti osvojene nagrade. Ime dobitnika mora odgovarati registrovanom korisniku sajta www.thebesttravelled.com

Prijavite se, objavite fotografije sa putovanja i vidite koliko „lajkova“ ćete dobiti!

Slične vesti