11.9 C
Belgrade
24/03/2023
festivali Srbija

Fijuk sajam u Centru Urbane Kulture Imago / 30.10.15. od 16h

Fijuk SajamFijuk sajam je prostor za male izdavače i za umetnike, za izlaganje i komunikaciju sa publikom, nastao iz sopstvenih potreba, osvešćenih i zadovoljenih. Na preko 600 kvadratnih metara, sa preko dvadeset izlagača iz zemlje i regiona, imaćete jedinstvenu priliku da se upoznate s radom svih onih koji nisu odustali od fijuk ideja. Kupovina, prodaja, preprodaja, robna razmena. Mali izdavači, proizvođači, crtači, fetišisti, fotografi, najbolji, najskuplji a i dalje najjeftiniji.
U Centru Urbane Kulture – Imago u petak 30. oktobra od 16 časova Fijuk sajam otvara velika vrata iz Dečanske ulice, broj 14, dok će mala vrata kod Čavketovog pasaža će biti zatvorena. Očekuju vas Novo Doba, LOM, FIjuk, Centar za Libertenske studijeMiloš Petrović (Naša Kuća), To bi ti volela, Belgrade Raw, Aleksandar Denić, Studiostrip, Art Brut SerbiaAparatčik – poluproizvodiBaraba – Književno – izdavačka zadrugaShlitz comics, Dobra kapaAvakari DreamassElektrikaDirty edition (SKC Novi Sad),  Color triangle recordingSlušaj Najglasnije (Bratstvo duša), Little Black Clouds, NaukNo basement is deep enough.
Specijal Sajma je prva posthumna prodajna izložba kolektiva Mubareć. Pokojni kolektiv Mubareć nastavlja svoje aktivnosti i u smrti. Odlučan da prkosi konceptu konačnosti, Mubareć tumara memljivim zagrobnim sferama i usput sabira utiske koji su iznenađujuće životni. Udaljenost od životnih tokova ne znači i odsustvo životnih sokova.
Muzički matine program počinje uz Svet je davno zakovrno, a posle 20h nastavljamo sa Izlizanim hitovima. Najbolji zabavnjaci, radijski hitovi, pesme svačije mladosti pod dirigentskom palicom Kripto Noleta i Mega Denketa.
Donesite majice jer sito-štampamo uživo: BikiPix u 20h, Bernharda Xilko u 21h i Anna Ehrlemark u 22h. Šivenje, zakrpe i sitne prepravke takođe uživo!
Ulaz je slobodan.

Slične vesti