-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
Hrvatska region strip

Festival amaterskog stripa “Fiuma Striporova”

Ogranizatori prvog riječkog festivala stripa “Dani strip kulture-Rijeka dobrog stripa” organiziraju međunarodni nagradni strip natječaj za sve koji se amaterski bave stripom.

Nagradni strip natječaj organizira se na međunarodnom nivou kao najava nadolazećeg prvog riječkog vikenda „Dani strip kulture – Rijeka dobrog stripa“.

Natječaj striktno sadrži dvije forme kojih se sudionici moraju pridržavati. Prva forma je tabla (A3 format), a druga forma je pasica (1/4 A3).
Autor ima slobodu izbora forme, teme i tehnike, a najbolji radovi digitalno će se otisnuti (od 300 do 600 dpi) i bit izloženi u Muzeju informatike Peek&Poke u periodu trajanja stRIp(w)eeka.

Za prvu nagradu po izboru žirija autor se nagrađuje sa 1000,00 kuna, za drugu nagradu po izboru žirija autor se nagrađuje sa 700,00 kuna i trećenagrađenom pripasti će nagrada od 300,00 kuna.
Novčane nagrade bit će isplaćene u roku od sedam dana po završetku festivala.

Svi zainteresirani mogu svoje radove poslati na cd/dvd ili papiru, najkasnije do 08.prosinca 2010., na adrese:
Muzej informatike Peek&Poke, Ivana Grohovca 2b, 51000 Rijeka i Club Palach, Kružna 6, 51000 Rijeka, Hrvatska/Croatia.
Uz medij priložiti i krakat životopis na hrvatskom ili engleskom za sve koji dolaze izvan hrvatskog i srodnih jezika.
Imena nagrađenih biti će objavljena u sredstvima javnog priopćavanja, web stranicama festivala, portala MojaRijeka.hr Muzeja informatike Peek&Poke, cluba Palach i putem Facebooka.

Slične vesti