1.1 C
Belgrade
08/02/2023
muzika Srbija

EXIT: Konkurs za 600 volontera

Svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo ove velike organizacije potrebno je da popune formular na sajtu Exitfest.org.
Exit festival saopštio je da ove godine otvara vrata za preko 600 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da rade u programskoj produkciji, press centru, kampu, promo timu i drugim segmentima festivala i da je konkurs za prijave otvoren od 31. maja do 20. juna.
Prijava sadrži opšte podatke, prethodna radna i volonterska iskustva, kao i motivaciono pismo za rad na Exit festivalu, u željenom segmentu organizacije. Svi kandidati koji uđu u uži izbor potrebno je da prođu intervju i odgovarajuću obuku.
Volonteri na Exit festivalu imaće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, ishranu unutar vilidža i besplatne tokene za piće.
Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju što će im biti dodatna referenca u biografiji.
Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.
Volontiranje će trajati od 5. do 12. jula 2010. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, i to najviše šest sati u toku jedne smene, navodi se u saopštenju.

Slične vesti