17.8 C
Belgrade
31/03/2023
prevodilaštvo Srbija

EMG Praksa: Konkurs za praksu na poziciji PREVODILAC

1284723410_121679049_1-slike-prevodjenje-knjiga-sa-engleskog-i-ruskog-2e-i-3e-strana-1284723410

EKOF Media Group pokreće inicijativu formiranja internet magazina koji će mladima ponuditi zanimljive sadržaje iz oblasti kulture, umetnosti, nauke, sporta, biznisa; informacije o aktuelnim događajima i projektima od značaja za mlade, besplatna psihološka i karijerna savetovanja i još mnogo toga. Iz tog razloga, MEDIJSKI SEKTOR ORGANIZACIJE EKOF MEDIA GROUP

raspisuje konkurs za saradnike/praktikante na poziciji

PREVODILAC

Ko može da pošalje prijavu i kada 

Svoje prijave mogu poslati mladi starosti od 15 do 35 godina, sa odličnim znanjem jednog ili više stranih jezika, kao i odličnim poznavanjem gramatike, pravopisa i rečnika srpskog jezika. Radno iskustvo i formalno stručno obrazovanje nisu neophodni ali su ljubav prema prevođenju i entuzijazam više nego poželjni.

Konkurs je otvoren do 15. aprila 2015. godine.

Obaveze praktikanta

S obzirom na to da je praksa neplaćena – volonterska, obaveze praktikanta nisu ograničene striktnim radnim vremenom.

Nivo angažovanosti praktikanta zavisi od njegovog interesovanja i vremena koje je spreman da izdvoji, uz minimalni mesečni učinak od prevedena dva do tri teksta koja mogu biti zadata ili samoinicijativno predložena, a odobrena od strane koordinatora.

Celokupan rad i komunikacija odvijaju se preko interneta.

Praktikant nakon deset prevedenih tekstova stiče pravo na preporuku koordinatora, a nakon dvadeset tekstova i uverenje o izvršenoj praksi, nakon čega i dalje može nastaviti sa radom.

Najbolji praktikanti mogu steći mogućnost napredovanja unutar organizacije.

Kako se prijaviti?

Prijave se šalju isključivo putem mejla. Treba da sadrže:

– motivaciono pismo (piše se u okviru samog mejla)
– CV
– Jedan preveden tekst po izboru prevodioca (u istom Word dokumentu priložiti i originalni tekst)
U naslov poruke upisati: Praksa – prevodilac i poslati je na adresu:

smilica@ekofmedia.com

Na istu adresu možete se obratiti i za sve dodatne informacije. Kontakt osoba je Milica Stanisavljević, rukovodilac medijskog sektora organizacije EKOF Media Group.

EKOF Media Group je nevladina studentska organizacija koja se bavi širokim spektrom aktivnosti u čijem su fokusu mladi. Deluje u oblasti vršnjačke edukacije i informisanja, realizacijom kulturnih, edukativnih i zabavnih projekata u skladu sa afinitetima i potrebama mladih, sa ciljem širenja svesti o pravim vrednostima: društvenoj odgovornosti, važnosti pozitivnog delovanja u lokalnoj i široj zajednici, jačanju solidarnosti, tolerancije, izgradnji sopstvenog kulturnog identiteta i upoznavanja i prihvatanja tuđeg. Organizacija ujedinjuje veliki broj mladih entuzijasta, odgovornih i talentovanih mladih ljudi koji se bore protiv monotonije i trude se da kreativnost postane svakodnevica.

Slične vesti