15.7 C
Belgrade
24/03/2023
poezija Srbija

Двадесет четврте „Песничке руковети“

negotin„Kрајински књижевни клуб“ из Неготина расписује конкурс за двадесет и четврте Песничке руковети“и то за кратку прозу, поезију и есеј на тему предграђе.

Услови конкурса:

  • текстови не смеју бити претходно објављени(ни у штампаном ни у електронском облику);
  • текстови морају бити на српском језику;
  • једна особа може послати најавише 2  кратке  приче(до 5 страница),3 песме(песма не сме бити дужа од 30 стихова), 1 есеј(1000 знакова) на тему предграђе;

-Радове слати у електронској форми (Word формат-фонт Times New Roman ,12) са назнаком за конкурс „Песничке руковети“ у два мејла (први мејл треба да буде насловљен називом дела и потписан шифром. Други мејл треба да буде насловљен називом шифре и да садржи име и презиме, адресу, контакт телефон, мејл и кратку биографију) на мејл : krajinskiknjizevnik@gmail.com

-Конкурс је отворен од 1. јула до 20. августа 2016.године;

-Резулатати конкурса биће објављени 21. септембра 2016. године на сајту  www.konkursiregiona.net награђени радови биће објављени  у часопису за књижевност, уметност и културу Буктиња 2017. године и на блогу https://krajinskiknjizevniklub.wordpress.com/ .

– Један аутор може се такмичити само у једној категорији(кратка проза,поезија или есеј);За све додатне информације у вези конкурса,заинтресовани се могу обратити на електронској адреси: krajinskiknjizevnik@gmail.coм .

или на https://www.facebook.com/krajinskiknjizevniklub/

https://twitter.com/krajinskiknjize

Управни одбор Крајинског књижевног клуба.

Неготин 30. јун 2016. године.

Slične vesti