4.7 C
Belgrade
27/11/2022
region vesti

DORF’11 – UVIJEK ZANIMLJIVO LJETO

VINKOVCI – Festival dokumentarnog rock filma – DORF nastavlja s predstavljanjima programa, pa nakon Bjelovara, Karlovca, Mostara i Zrenjanina u srpnju ponovo dolazimo u goste dragim prijateljima.

 Tako je druženje u Sremskoj Mitrovici zakazano za 15.-16.07. na Maloj sceni Gradskog pozorišta. Ovo je drugo gostovanje u Sremskoj Mitrovici, a ovaj put zainteresirani će moći pogledati 9 filmova, od kojih izdvajamo ovogodišnji laureat „Ako nikoj ne sviri“, G.Janevskog o makedonskoj grupi Bernay’s Propaganda. Ulaz je slobodan.

 O festivalu Grossmann, sjajnom slovenskom festivalu horrora i vina bi već trebali dovoljno znati, a mi ćemo ovaj put samo izvijestiti da i ove godine u selekciji Hrupni mački, dakle glazbeni dokumentarci, gosti mogu pogledati 7 filmova sa ovogodišnjeg DORFa, a puno više o programu i cool događanjima na festivalu pogledajte na www.grossmann.si i – probajte 25.-30.07. iskombinirati odlazak u Ljutomer, sigurno ćete se odlično zabaviti…

 Odlazimo opet u jedan od najljepših gradova susjedne BiH, Sanski Most. U sklopu programa Ljeto na Sani, inače u organizaciji Kult media (www.kultmedia.com.ba), između koncerata, izložbi i ostalih ljetnih razbibriga, prikazat ćemo gostima 9 filmova sa DORFa. Mjesto radnje je Park na Zdeni, vrijeme radnje je 20.-23.07., ulaz dakako slobodan i pozivamo sve koji su u blizini da naiđu.

 Koristimo priliku za podsjećanje na Palić film festival (www.palicfilmfestival.com ) i radionicu Crossovers, a ove godine će publika na Paliću i Subotici vidjeti izbor od 7 filmova sa DORF festivala.

Radionica Crossovers je dio projekta Udruge ljubitelja filma RARE i Otvorenog univerziteta koji je financiran sredstvima iz IPA fonda prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija, a sve detalje pročitajte na službenoj stranici Festivala.

 Ujedno najavljujemo gostovanja DORF-a u Brčkom, Rumi, Novom Sadu, Pločama i Splitu.

www.dorf-vk.com

Slične vesti