-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
region vesti

DORF’11 – LJETO JOŠ TRAJE

VINKOVCI – Festival dokumentarnog rock filma – DORF nastavlja s predstavljanjima programa u mjestima gdje još nije bilo prilike za to, pa u kolovozu premijerno predstavljamo festival u Brčko, Kruševcu i Rumi.

U suradnji sa PRONI Brčko organizirali smo projekcije 3 filma na FORA festivalu 08.-10.08., koji će se održati na više lokacija. Ovo je prvo gostovanje u Brčkom, a najavljujemo i predstavljanje festivala u programu BDC Televizije, koja će do kraja godine svojim gledateljima prikazati 7 zanimljivih filmova iz DORF programa.

Nakon nedavnog gostovanja u Zaječaru, premijerno se predstavljamo u Kruševcu, 11.-12.08. u okviru festivala Ajdefest, u organizaciji Asocijacije mladih. Više o programu pogledajte na www.asocijacijamladih.org/files/Ajdefest/Avgust-jednog-diverzanta-final.pdf .

Napokon, za kraj ljeta predstavljamo splitskim ljubiteljima filma i glazbe u Kinoteci Zlatna vrata (www.pouciliste-split.hr/aki.html) u 5 večeri pobjedničke DORF filmove i neke od najzanimljivijih filmova u dosadašnjih 5 godina. Radujemo se susretu sa splitskim prijateljima i pozivamo sve koji su u blizini da 30.08.-03.09. posjete kultnu Kinoteku i pogledaju DORF filmove.

Koristimo priliku za podsjećanje na radionicu Crossovers, koja je uspješno završila prvi dio – snimili smo super materijal o 5 bandova i uživali na Paliću. Nastavak slijedi u studenom, a premijera filma je predviđena za DORF 2012. izdanje.

Ujedno najavljujemo za slijedeći mjesec gostovanja DORF-a u Labinu, Tolminu, Novom Sadu i Pločama.

www.dorf-vk.com

Slične vesti