17.1 C
Belgrade
08/06/2023
promocije Srbija

DORĆOL- MANUAL FOR LOST, FOUND & AROUND

Prvi beogradski vodič o Dorćolu na engleskom jeziku biće javno predstаvljen 21. mаrtа od 19 čаsovа u prostoru Supermаrket concept store (Book Lounge), Višnjićeva 10.
DORĆOL – MANUAL FOR LOST, FOUND & AROUND je pionirski poduhvat takve vrste kod nas i predstavlja esencijalni vodič kroz fenomene posebne gradske celine, koja bitno obeležava sam Beograd.

 Fotografijama i tekstovima na 72 strane, zahvaćeni su svi aspekti onoga što čini celinu Dorćola sa svim njegovim specifičnostima – od istorije, preko kulturne baštine, muzeja, galerija, arhitekture, gastronomije, sporta, mode, ugostiteljstva i turizma, a sve to protkano pojavama svojstvenim samo Dorćolu.
 
U eri kаdа se trаgа zа originаlnim srpskim brendovimа, ovаj vodič predstаvljа sаmo mаli doprinos dа se u tom nаporu istrаje i dа srpski brendovi postаnu prepoznаtljivi vаn grаnicа zemlje.
 
U okviru promocije biće predstavljen i Supermarketov Dorćol Corner gde ćete imati priliku da se upoznate sa svežim pristupom brendiranja Dorćola kroz setove razglednica, postera, blokčića, bedževa – svih sa jednim zajedničkim obeležjem – DORĆOL!
 

Na promociji učestvuju:
– Idejni tvorac – Slavko Marković / Supermarket concept store
– Realizator – Slobodan Jovanović / Kreativni direktor Coba&associates i Designed.rs
– Izvršni urednik publikacije / Irina Marković
– Specijаlni gosti koji će preneti svoje utiske o Dorćolu
 
DORĆOL – MANUAL FOR LOST, FOUND & AROUND je publikacija koja je nastala u saradnji Supermarketa i Designed.rs i samo uvod u stvaranje obimne monografije o Dorćolu!

Slične vesti