0.5 C
Belgrade
28/01/2023
muzika promocije Srbija vesti

Doček Nove 2012. godine u Novom Pazaru

Zeljko i Ivan   Novi Pazar – Za one koji planiraju da Novu godinu dočekaju na gradskom trgu Gazi Isa-beg u Novom Pazaru novogodišnji program počinje u 20 sati projekcijom crtanog filma za najmlađe. Uslijediće nastup “Oranž benda“ iz Niša a zatim će jedan od najpoznatijih šoumena u Srbiji Ivan Ivanović najaviti koncert Željka Joksimovića bivšeg i budućeg prestavnika Srbije na ‘’Evrosongu’’ koji će i poslije ponoći zabavljati sve posjetioce.

   – Sa velikom radošću očekujem taj koncert. Ponuda je bilo mnogo, ali sam odabrao nastup u Novom Pazaru jer me lijepe uspomene vežu za taj grad. Imam mnogo prijatelja tamo, uvijek je bilo dobro druženje i uvijek sam dobro jeo – rekao je Željko.

   Prisutne će pored pjesme i humora  te večeri zagrijavati sa toplim napicima i vojnici Vojske Srbije iz novopazarskog garnizona, koji će za novogodišnji doček kuhati besplatan čaj za sve. Klizalište koje je nedavno postavljeno na gradskom trgu će cijele noći biti otvoreno a Regionalna televizija će povremeno prenositi novogodišnju atmosferu sa gradskog šetališta do domova onih koji neće biti u prilici da prisustvuju dočeku.

   Promoterke Organizacionog odbora za doček Nove godine u Novom Pazaru već nekoliko dana obilaze gradove sandžačke regije i dijele promotivni materijal. Organizatori obećavaju da će organizacija biti besprijekorna i da će se voditi računa o bezbijednosti svih prisutnih na novopazarskom trgu uz podsjećanje na apel MUP-a Srbije da građani ne koriste vatreno oružje tokom novogodišnjeg slavlja. Organizatori takođe ističu da su sa predstavnicima ugostiteljskih i smještajnih objekata postigli dogovor o pristupačnim cijenama.

   U novogodišnjoj noći u Novom Pazaru se očekuje dolazak velikog broja posjetilaca iz Tutina, Sjenice, Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, Rožaja, Berana, Bijelog Polja i ostalih okolnih gradova čije su lokalne vlasti zbog ekonomske krize odlučile da ove godine ne organizuju koncerte na otvorenom. Turistička organizacija Novog Pazara se nada i dolasku velikog broja žitelja iz Raške, Leposavića, Zubinog Potoka i drugih okolnih gradova što će doprinijeti boljoj promociji i imidžu grada Novog Pazara.

Pogledajte promotivni spot: http://www.youtube.com/watch?v=VXjV6OKuRIo&lr=1

 

Slične vesti

1 comment

Doček Nove 2012. godine u Novom Pazaru : Mlad Grad | Sremska Mitrovica | Portal mladih Grada Sremska Mitrovica 05/01/2012 at 11:18

[…] Konkursi regiona | Pročitajte vest na sajtu izvora window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); […]

Comments are closed.