22.9 C
Belgrade
23/07/2024
poezija proza Srbija

Darmin konkurs za neobjavljene rukopise

Izdavačka kuća Darma Books otvara konkurs za neobjavljene rukopise poezije, kratke priče i romana. Tekstove mogu slati autori svih starosnih dobi iz Srbije i regiona koji pišu na međusobno razumljivim jezicima. Konkurs se odvija u dva kruga, sa širim i užim izborom, nakon čega se određuju prva tri mesta.

Prva nagrada dobija objavljivanje knjige uz urednički rad na tekstu, i potpuni tretman izdanja (promocije, sajmovi, marketing). Druga i treća nagrada dobijaju detaljan urednički rad na tekstu i po primerak svih izdanja izdavačke kuće Darma Books. 

Konkurs je otvoren od 𝟭. 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟭. do 𝟯𝟭. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟭. godine. Uz objavljivanje užeg kruga biće organizovano književno veče gde će autori imati priliku da čitaju odlomke svojih tekstova.Nakon proglašenog šireg i užeg kruga biće proglašenje pobednika konkursa uz svečanu dodelu nagrada koja će se održati 𝟮𝟭. 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗮.

Rukopise možete slati na mejl izdavačke kuće: izdavastvo@darmabooks.com

Propozicije:

1.     Rukopisi se šalju u word dokumentu (font: Times New Roman, 12) uz kratku biografiju (do jedne strane).2. Rukopisi moraju biti završeni u trenutku slanja.

Slične vesti