32.1 C
Belgrade
24/06/2024
nove knjige Srbija

Dalamber predstavlja novo izdanje za najmlađe

Znamo da ste nas dugo čekali, ali Dalamber je pripremao jednu potpuno drugačiju knjigu do sada. U pitanju je novo izdanje pod nazivom “Crtanje”, knjiga koja u našim najmlađima podstiče kreativnost i stvaralački duh. Uz ovu knjigu moći će da na zabavan način poboljšaju svoje veštine i da tako steknu znanje ozbiljnih crtača. Na 287 strana i kroz tri poglavlja autorka Roza Kurto ih uči kako da uz malo motivacije i mnoštvo zanimljivih primera savladaju osnovne tehnike crtanja.

Na početku saznajte kako možete uz pomoć osam geometrijskih oblika da dođete do osnovnog crteža. Kako da nacrtate pečurku? Automobil? Mačku? Bez brige, jer uz ovu knjigu je to lako i jednostavno.

Nakon toga knjiga vas poziva na igru i pruža vam osnovne alate za ulazak u magičan svet crtanja. Na jednostavan način, a uz nekoliko koraka naučite osnovne tehnike i dođite do složenijih crteža. Kako nacrtati vevericu? Devojčicu i dečaka? Ali i koje su to hladne, a koje tople boje?

Na kraju dolazite do komplikovanijih primera i uz mnoštvo crteža i likova na lak način savladavate ovu fazu. Učite da nacrtate kraljicu i kralja, farmera i petlića, ali i kako da vaši crteži dobiju svetlost i senku.

Knjigu možete poručiti putem mail-a na zvaničnom sajtu www.dalamber.rs.

CRTAJMO I MAŠTAJMO ZAJEDNO!

Slične vesti