6.5 C
Belgrade
02/12/2022
časopisi konkursi za mlade autore Srbija

ČASOPIS studenata FPN-a “ŠIFRA”

Sa željom da svi studenti imaju jednaku priliku da se okušaju u novinarstvu, kao i PR ili uredničkim poslovima, Evropski studentski forum već nekoliko godina pokreće časopis “Šifru”. Ove godine smo to uspeli, uz skroman izvor prihoda.

Ovaj časopis je zamišljen kao svojevrsna praksa za studente novinarstva, ali i sve druge koji žele da pišu.

“Šifra” je kao ideja nastala pre nekoliko godina, ali je 2011. konačno realizovana. Potpomognuta finansijama studenata i jednog sponzora, prvi “zvanični” broj izašao je u maju iste godine. Još uvek u razvoju, tražimo nove sponzore, kako bismo časopis podigli na jedan novi nivo i tako omogućili svim studentima, uprkos smeru, godini ili ubeđenjima da pišu. Cilj nam je da svaki student Fakulteta političkih nauka, može doći do bar jednog primerka “Šifre”, kao i da ona bude jednog dana u punom koloru sa velikim brojem stranica.

Svakog dana uredništvo i broj novinara koji pišu za “Šifru” se povećava, ali novi članovi su uvek dobrodošli. Želimo da “Šifra” bude potpuno slobodan studentski magazin Fakulteta političkih nauka, s toga ako želite da pišete, uređujete ili sponzorišete naš časopis, javite se na:esforum.sifra@gmail.com i pogledajte prvi broj Šifre:

Prvi broj časopisa “Šifra”

Slične vesti