21 C
Belgrade
08/06/2023
časopisi Srbija vesti

Bulevar Umetnosti ponovo u funkciji

bulevar_br_11Bulevar je, nakon izvesnog vremena, ponovo oživeo kulturu i umetnost. Tim Bulevara Vas poziva da zajedničkim snagama uzdignemo svaki umetnički potencijal, te da negujemo i čuvamo kulturne vrednosti.

Na našem sajtu ponovo možete pratiti aktuelnosti iz ovih oblasti u potpuno novom ruhu, a takođe možete i pročitati aktuelno izdanje elektronskog časopisa Bulevar Magazin, koji je prepoznatljiv po svom jedinstvenom dizajnu.

Uskoro organizujemo akciju pod nazivom “GDE TU ŽIVI UMETNOST?”, koju ne možemo sprovesti bez Vaše pomoći. Vaš zadatak je da napravite fotografiju koja na najbolji način oslikava stanje umetnosti i kulture kod nas. Da li će to biti fotografija divne zore iznad Sopoćana, izložba Ruske avangarde ili možda nešto treće, ne tako lepo (pa čak i ružno, nekulturno, nevaspitano i bezobrazno), apsolutno je na Vama da odlučite. Kreirajte fotografiju koja na najbolji način ilustruje gde se danas nalaze i u kakvom su stanju umetnost i kultura u Srbij, i postanite deo kampanje nacionalnih razmera. Najbolji radovi će svakako biti nagrađeni.

Više informacija o akciji na linku OVDE.

Još jedna novina u našem radu je i mreža „Arterium“ na koju se vrlo lako možete registrovati putem fejsbuka ili imejla, i postati deo kreativnih stvaralaca i umetnika.

Bulevar Umetnosti je zastupljen i na društvenim mrežama, tako da i putem njih možete ispratiti najnovije vesti, intervjue, recenzije i dosta toga što Vam Bulevar nudi.

Facebook    Instagram    Twitter    Tumblr    Pinterest

Srdačan pozdrav,
Vaš Bulevar Umetnosti

 

Slične vesti