17.8 C
Belgrade
31/03/2023
esejistika Srbija

Бесплатни правни савети – Бесплатна објава рада за труднице и маме

nomocentarНомотехнички Центар Београд, уз финансијску подршку из буџета Града Београда, Секретаријата за  социјалну заштиту, Вас позива да узмете активно учешће пројекту Социјална иновација у служби ефикасног остваривања права социјалне заштите – Буди укључен!

Посетите web сајт:

www.budiukljucen.com

Уколико сте трудница или мама са пребивалиштем, односно боравиштем на  територији Града Београда, можете нам поставити правна питања из области социјалне заштите, наши адвокати и правни стручњаци, пружиће Вам бесплатну правну помоћ! Сервис је отворен од 16.октобра 2014.године. Питања можете поставити на сајту, у секцији Правни савети!

Такође, у периоду од 01.новембра 2014.године до 01.децембра 2014.године, можете у секцији Образовање, сазнати детаље око бесплатне објаве есеја у званичном Зборнику радова!

Нарочито се труднице и младе маме сусрећу са недовољном подршком на студијама, зато желимо да помогнемо свима и онима који су на факултетима, као и онима који нису јер увидом у систем који пружа подршку наставку образовања трудницама и младим мамама, одважиће се и будуће генереације на студирање и остваривање у најважнијој улози у животу.

Укључите се активно у боље креирање социјалне заштите у Граду Београду, сазнајте више о начину партиципације у страним пројектима, кроз упознавање са стретешким документима, поставите правно питање, објавите бесплатно есеј!

Slične vesti