21.5 C
Belgrade
10/06/2023
Bosna i Hercegovina zemlja

Banjalučki humor ponovo pred sarajevskom publikom


Anti Kulturni Teatar “Alija Sirotanović“ iz Banje Luke ponovo dolazi u goste Magacin Kabareu. Prije mjesec dana ova banjalučka trupa prvi put je gostovala u Late Nite programu u caffe clubu Gogo i ostavila odličan
utisak na sarajevsku publiku.

AKT “Alija Sirotanović“ satirično-komičarska trupa, i iako redovno nastupa izvan granica Bosne i Hercegovine, tek je nedavno  predstavila svoje skečeve sarajevskoj publici. U Manifestu političke (ne)korektnosti, Dušan Jokić, Mirko Komljenović Mirkan i Igor Kalaba će i ove subote, 16. juna u 22 sata u caffe clubu Gogo obezbijediti večer punu smijeha i dobre zabave. Da su isti problemi sa kojima se suočavaju banjalučani i sarajlije, ali i isti humor dokazat će još jedno Late nite druženje kod Goge.

Magacin Kabare vrijedno radi na  podršci mladih umjetnika i veoma se ponosi dobrim prijateljstima koja ostvaruje u Bosni i Hercegovini kao i u čitavom regionu.

Cijena ulaza iznosi 10 KM i potrebno je izvršiti rezervaciju mjesta putem FB profila Magacin Kabarea, putem e-maila: rezervacije@magacinkabare.com  ili na broj tel: 066 935 337.

Više informacija i repertoar Magacin Kabarea možete pronaći na web stranici magacinkabare.com.

Slične vesti