15.7 C
Belgrade
24/03/2023
radionice Srbija

BalkanIDEA Novi Sad

BalkanIDEA Novi Sad, zvanično imenovana Kontakt tačka za program Mladi u akcijiEvropske komisije, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu i Centrom lokalne demokratije iz Subotice, će tokom aprila 2011. održati dva info dana o ovom programu, u Novom Sadu i Subotici.

Info dan u Novom Sadu će se održati 19.04.2011. od 10h do 15h u Skupštini AP Vojvodine. Program info dana u Novom Sadu možete naći ovde.

Info dan u Subotici će se održati 20.04.2011. od 11h do 16h u prostorijama Otvorenog univerziteta, I sprat, sala 213. Program info dana u Subotici možete naći ovde.

 

Ko može da učestvuje?

Predstavnici/e omladinskih organizacija ili organizacija koje se bave mladima, kao ikoordinatori/ke lokalnih i regionalnih Kancelarija za mlade sa područja Vojvodine, koji žele da unaprede internacionalnu dimenziju u svom radu sa mladima.

 

Način prijavljivanja

Da bi se prijavili za učešće na prezentaciji potrebno je da popunite formular i u njemu naznačite da li želite da učestvujete na info danu u Novom Sadu ili u Subotici. Prijavni formular možete naći ovde. Popunjene formulare pošaljete nacontact.point@balkanideans.org najkasnije do petka 15.04.2011. Formular nije selektivnog nego informativnog karaktera.

 

Slične vesti