6.5 C
Belgrade
27/03/2023
esejistika književnost poezija proza region Srbija

Anti-konkurs za DRUGI broj art-fanzina LIBRARION

librarionTema DRUGOG broja art-fanzina za (ne)kulturu, (anti)umetnost i (pseudo)nauku LIBRARION je… „ŽENA“.

‘ ključ: žena kao biće, neodvojiva od svoje muške polovine ili jaka, nezavisna manifestacija ženskog principa, žena kao intrigantna vizija i inspiracija za sve umetnike, žena kao devojka, majka, monahinja, trudbenica ili bilo šta drugo, dominantne i stidljive žene, snažne i spiritualne žene, visoke, niske, anoreksične i krupnije žene – ŽENA U SVAKOM SMISLU I OBLIKU ‘

~

Anti-konkurs je zvanično OTVOREN ZA SVE ZAINTERESOVANE, NAROČITO IZ DRUGIH BALKANSKIH ZEMALJA (BiH, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija)! Radove možete slati do 7. JANUARA/SIJEČNJA 2015. godine na sledeće adrese:

# fb.com/d.lovorov (lični profil neurednika)
# inboks stranice Librarion
# lovor.tikvicic@gmail.com ili librarion.project@gmail.com
# na kućnu adresu: Daniel Tikvicki, Staparska 22, 24000 Subotica – ukoliko neko želi

Prihvata se: POEZIJA # KRATKA PROZA i KRATKI ESEJI (do 1,5 A4 stranice, font 12) # GRAFIKE, KOLAŽI I DRUGI VIZUELNI MEDIJI KOJI NE ZAHTEVAJU POSEBNU TEHNIČKU OPREMU # MEŠAVINA SVEGA NAVEDENOG (takođe do 1,5 A4 stranice); – jezik na kome je materijal napisan nije BITAN!
~
~

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte! PODRAZUMEVA se da će fanzin uvek biti CRNO-BELI, da se umnožava fotokopir-mašinom, da se može kupiti, fotokopirati od bilo koga ili MENJATI za nešto slično;
Što se tiče selekcije materijala – nemojte to shvatati kao cenzuru, ukoliko ne odaberem vaš rad. Šta god da pošaljete, arhivirano je na bezbednom mestu i biće pre ili kasnije upotrebljeno, uz vašu dozvolu.
Stoga, ne postoji ograničenje bilo koje vrste ko može učestvovati: svi, bez obzira na pol, dob, nacionalnost, rasu, versku ili ne-versku pripadnost!

Datum objavljivanja fanzina će naknadno biti najavljen. Uz fanzin ide prigodni promotivni materijal.

~~ vaš neurednik Desya Lovorov

Slične vesti