2.9 C
Belgrade
02/12/2022
kutak za mlade

Aktivni građani – otvoren konkurs

Pozivamo sve mlade da se prijave na program Aktivni Gradjani

Ako si mlad, kreativan i želiš pozitivno da utičeš na promene u svojoj zajednici, prijavi se za program „Aktivni građani“ koji organizuje British Council u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Gradskom upravom za sport i omladinu – Kancelarijom za mlade Grada Novog Sada.

Prijava za učešće na programu „Aktivni građani“ je otvorena do 23. januara

Ovaj program će ti pomoći da:

naučiš kako da ideju sprovedeš u delo

se povežeš sa ljudima iz više od 30 zemalja sa četiri kontinenta

naučiš kako da radiš u timu i kako zajedno da ostvarite svoje ciljeve

razviješ svoje komunikacione veštine

s tekneš prvo ili novo profesionalno iskustvo

Uspešnim kandidatima program „Aktivni građani“ omogućuje:

Učešće na treningu koji će se fokusirati na razvoj veština u oblasti implementacije projekata, globalnog povezivanja, timskog rada i komunikacija. Program će ohrabriti učesnike da deluju u svojoj zajednici, prošire svoje horizonte i podele iskustva i znanje na međunarodnim nivou sa ljudima iz drugih zemalja.

Implementaciju najboljih ideje kroz društvene akcione projekte koji će biti realizovani na osnovu novostečenih veština. Projekti će biti realizovani u oblastima za koje i učesnici i lokalna zajednica prepoznaju kao najznačajnije.

Prijavljivanje i učešće na međunarodnim događajima koji će učesnicima dati priliku da steknu internacionano iskustvo i razmene znanja sa aktivnim građanima iz drugih zemalja.

Uslovi za prijavu:

Projekat Aktivni građani je usmeren ka mladima koji imaju od 16 do 35 godina iz Novog Sada.

Kako možeš da se prijaviš?

Prijava traje do 23. januara 2012. godine. Prijavu mozete popuniti na sledecoj stranici: https://spreadsheets7.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHpNV2g3QkNnXzVXR3RYX2k5OXR0c2c6MQ

Izabrani učesnici će biti kontaktirani od strane Kancelarije za mlade posle 23. januara 2012. godine. U međuvremenu molimo Vas da pratite našu Facebook stranicu http://www.britishcouncil.org/sr/serbia-projects-active_citizens-how_to_apply.htm
Za sve dodatne informacije, mozete pozvati Kancelariju za mlade na 0214882871.

Slične vesti