-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
region Srbija vesti

Akcija Novosti: Leto sa knjigom

Svi koji do 1. septembra kupe bilo koje naše izdanje u nekom od “Kutaka ’Novosti’” dobiće na poklon jednu knjigu iz edicije “Zlatni Rusi”

KOMPANIJA “Novosti” u ponedeljak je započela novu akciju – “Leto je sa knjigom lepše”. Svi koji do 1. septembra kupe bilo koje naše izdanje u nekom od “Kutaka ’Novosti’” dobiće na poklon jednu knjigu iz edicije “Zlatni Rusi”. Osim u Beogradu, “Kutak ’Novosti’” nalazi se u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Smederevu i Požarevcu.

Podsetimo, poslednjih godina u kombinaciji edicija i pojedinačnih knjiga, Kompanija “Novosti” postala je ubedljivo najtiražniji srpski izdavač. Apsolutni hit po tiražima i prodaji je prva edicija naše kompanije, “Dvadeseti vek”, čijih je četrdeset naslova prodato u 2.342.000 primeraka. Od pojedinačnih izdanja našeg lista, ubedljivo najveći uspeh postigla je autobiografska knjiga Emira Kusturice “Smrt je neprovjerena glasina”, do sada je prodato više od 100.000 primeraka, što je u poslednje dve decenije izdavački rekord nekog savremenog domaćeg autora.

Povratak klasičnih dela, kroz edicije “Dvadeseti vek”, “Milenijum”, ruskih, francuskih i dečjih klasika, ocenjen je kao pravi potez. Interesovanje stare i mlade publike i za najnoviju ediciju, “Zlatni Evropljani”, dokaz je neprolazne vrednosti ovih knjiga.

Slične vesti