388 dana na KR

Filed under: region,stipendije |

Dragi posetioci, prijatelji i saradnici,

s obzirom da su praznici i da se krug zatvorio, možemo reći da igra ponovo počinje. Ipak, pre najava, osvrnimo se unazad.

U 2011. godini stranicama  Konkursa regiona prošetalo se  223500 posetilaca, koji su otvorili 673474 stranice. Na KR proveli smo u proseku po dva i po minuta, a kad se to statistički uravnoteži, uobičajeno zadržavanje svakog od 111490 jedinstvenih posetilaca je oko osam minuta.  No, ukupno, to je 388 virtuelnih dana provedenih na  KR, za 365 realnih i zemaljskih. Što znači da KR idu ispred vremena u kome živimo.

Najviše poseta imali smo iz Beograda, pa slede Novi Sad, Banja Luka, Niš, Sarajevo, Podgorica, Zagreb… Najzanimljiviji konkurs bio je konkurs Vranac, koji je pričitalo preko 3000 posetilaca. Što se kolumni tiče, njihov sadržaj je pregledan 7705 puta. Za devet meseci objavljivanja, stranice naših petnaest kolumnista čitalo je 6600 jedinstvenih posetilaca u ukupnom trajanju od 385 sati ili 16 celih dana.

Za 2012. možemo najaviti još kvalitetnih tekstova, nagrađenih radova, nauke, književne i filmske kritike, konkursa i kulturnih dešavanja. Za 21. decembar ove godine najavljen je i kraj sveta, a mi smo ubeđeni da se tog dana ništa neuobičajeno neće dogoditi. No, eto još jednog razloga da se pozabavimo mitomanijama, pa neka ovo bude i najava nove rubrike na KR.

Sve najbolje u Novoj godini želi vam ekipa sajta Konkursi regiona.

4 Responses to 388 dana na KR

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dokaži da nisi mašina: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*