15.9 C
Belgrade
28/05/2022
festivali Makedonija vesti

„Summer Scream Festival“ на 31-ви јули во Охрид

31 јули-сабота
Плажа Парк, Охрид

По повеќе од 10 000 посетители на  „Scream festival“ во Скопје, продукциската куќа „Нова X Идеа“, се одлучи истиот овој настан да го направи, но овој пат во Охрид, на барање на публиката, а и уште еден предизвик за сите оние кои не беа дел од случувањето во Скопје.

 

Slične vesti