0.5 C
Belgrade
28/01/2023
Srbija

„PRIJAVI PRIČU – BUDI MEDIJSKI DOUŠNIK“

BIRN Srbija je u okviru svoje kampanje “5 para za medije“ pustila u rad veb aplikaciju pod imenom „Medijski doušnik“, online alatku koja omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju sa medijima.

Ova veb aplikacija omogućava svim zainteresovanim građanima da postave pitanje, pošalju predloge tema ili iskažu svoje mišljenje o radu medija.

Prvi put na jednom mestu, oformili smo online bazu kontakata od 496 medija iz cele Srbije, kojima građani mogu da postave pitanje u samo tri klika!

Aplikacija “Medijski doušnik” lako može postati dostupna građanima i preko vašeg web portala, kopiranjem adrese (embed koda) na odgovarajuću stranicu.

Administrator stranice (page-a) treba da ode na stranicu aplikacije i izabere opciju Add to My Page koja se nalazi sa leve strane www.facebook.com/apps/application.php?id=128864893886605
Nakon toga će se aplikacija pojaviti i na vašoj stranici/vebsajtu.

Svi zainteresovani mogu nas naći na Fejsbuku i, sledeći uputstva sa stranice www.facebook.com/5parazamedije

, upišu svoje pitanje ili sugestiju, odaberu grad i mediji, te upišu tekst u odgovarajuće polje. Moguće je poslati isto pitanje na nekoliko adresa istovremeno.

Takođe, omogućena je i opcija da se tekst koji je poslat medijima prikaže i na Facebook profilu korisnika.
Fejsbuk kampanja “5 para za medije” je za kratko vreme uspela da privuče 5000 ljudi širom Srbije, koji žele da učestvuju u otvorenoj raspravi o medijima i predlože teme koje ih zanimaju, a koje su značajne za njihovu zajednicu.

Za sva ostala pitanja i detaljne instrukcije možete se javiti Milanu Jankoviću na email milan.jankovic@birn.eu.com ili telefon 011/6 5555 88

BIRN Srbija
Beograd

Slične vesti