-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
konkursi za mlade autore Srbija

„Kolektiv Pozitiv“ konkurs

Neformalna grupa građana „Kolektiv Pozitiv“ raspisuje

KONKURS

za saradnika na realizaciji programa za afirmaciju neformalnih vidova obrazovanja.

Učenik si srednje škole u Beogradu?

Redovno pohađaš nastavu, učestvuješ na časovima, radiš domaće zadatke, ali ti je ipak potrebno nešto više od toga? Ili naprotiv? Misli ti lutaju, gradivo te ne zanima i želeo/la bi veći izazov? Čula/Čuo si za Petnicu, programe razmene i volonterske kampove, ali to je za neke druge ljude, ne za tebe?

Ukoliko prepoznaješ sebe u ovom opisu, onda si možda baš ti osoba koja nam je potrebna.

Mi smo grupa mladih ljudi koja je nekad slično razmišljala. Zato sada radimo na projektu čiji je cilj da promoviše učešće srednjoškolaca u vanškolskim programima koji donose nova iskustva, poznanstva i znanja, a koje formalno obrazovanje ne može da pruži.

Međutim, da bi projekat bio uspešan, potreban nam je neko ko će moći da se poveže sa učesnicima, ali i da bude objektivni posmatrač. Prosto rečeno, neko ko će nam pomoći da procenimo šta bi bilo zanimljivo, šta ne, koje informacije nedostaju, kojih ima i previše.

Tražimo dva saradnika.

Ukoliko si zainteresovan/-a, piši nam na e-mail adresu kolektiv.pozitiv@gmail.com ili poseti našu FB stranicu http://on.fb.me/kuaqZ7. Rado ćemo odgovoriti na svako tvoje pitanje.

Ukoliko si već rešio/-la da se prijaviš, svaka čast! U tom slučaju, napiši nam nešto o sebi i razlozima zbog kojih želiš da učestvuješ (otprilike 250-350 reči).

Rok za prijave za poziciju saradnika ističe 10. jula 2011.

Projekat „Kolektiv Pozitiv“ će biti realizovan u sklopu programa „Balkans, Let’s Get Up“ pod pokroviteljstvom asocijacije MitOst i fondacije Robert Bosch. Više o ovom programu možeš saznati na internet-adresi balkansletsgetup.org.

Slične vesti