-0.9 C
Belgrade
05/02/2023
radionice Srbija

“E-mportant” – Tvoj biznis, tvoja budućnost!

U periodu od 18. do 21. aprila u Beogradu, na Fakultetu organizacionih nauka, međunarodna organizacija AIESEC realizovaće “E-mportant”, projekat na temu preduzetništva, sa ciljem da se učesnici seminara upoznaju sa funkcionisanjem biznisa u Srbiji i mogućnostima pokretanja istog.

 

 

Projekat „Emportant” organizuje se po četvrti put put u vidu četvorodnevnog seminara koji će okupiti šezdeset delegata, studenata Univerziteta u Beogradu. Ideja je da predavači kroz realizaciju ovog projekta osposobe učesnike istog za pretvaranje dobrih poslovnih ideja u poduhvate. Akcenat će biti na upoznavanju učesnika sa stanjem u našem preduzetništvu, kao i uočavanju osnovnih prepreka na putu do poslovnog uspeha.

Delegati na seminaru, studenti iz Kraljeva, moći će da se takmiče u pisanju biznis plana i najbolji će, kao vid pomoći Kraljevu, od Deloitte-a, kao pokrovitelja projekta, dobiti 2000€ sa ciljem realizacije pobedničke ideje i prvog preduzetničkog poduhvata.

Osim edukativnih biće održane i radionice gde će se na zanimljiv način prikazati stanje u srpskom preduzetništvu, na kojima će studenti predlagati svoje ideje u cilju otklanjanja svakodnevnih prepreka funkcionisanja uspešnih kompanija. Organizacioni tim će za ostale prolaznike seminara organizovati radionicu o započinjaju sopstvenog internet biznisa i najbolje ocenjenu ideju nagraditi kupovinom internet domena i hostinga, takođe u cilju transormisanja ideje u praktične poduhvate.

Poslednjeg dana seminara, 21. aprila, biće održan “Company day” gde će kompanije učesnice seminara na interaktivan način, predstaviti svoj rad, mogućnost prakse i zapošljavanja kod njih. Ova manifestacija će takođe biti održana u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, gde će biti omogućen pristup kako studentima koji su učesnici na seminaru, tako i zainteresovanim studentima sa svih drugih fakulteta i viših škola. Svake godine, studenti pokazuju sve veću zainteresovanost za Company day, a osim promocije svojih proizvoda i aktivnosti, kompanija dobija mogućnost da zaposli nekog od učesnika seminara i time pruži šansu mladim ljudima da ostvare svoje ambicije.

“Imaš ideju kako do dobrog biznisa? Odredi svoj cilj, napravi biznis plan uz našu pomoć. Pokreni se i prijavi za Emportant!” Veliki umovi imaju ciljeve, ostali imaju želje

Za sve dodatne informacije i prijavu za seminar, posetite: http://www.aiesec.org.rs/e-mportant/

 

Slične vesti