-1.5 C
Belgrade
09/02/2023
NVO sektor Srbija

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА УНАПРЕЂИВАЊЕ ПОЛОЖАЈА РОМКИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

min.rada_-300x69Министарство рада, запошљавања и социјалне политике – Управа за родну равноправност упућује јавни позив заинтересованим удружењима да поднесу предлоге пројеката за финансирање из средстава  Буџета Републике Србије.

Приоритет Министарства рада, запошљавања и социјалне политике – Управе за родну равноправност je унапређивање положаја Ромкиња у складу са Националном  стратегијом за побољшање положаја жена и унапређивање родне равноправности,  Акционим   планом  за њену имплементацију и Закључним запажањима Комитета УН за елиминацију дискриминације жена, од јула 2013. године.

 

Подносиоци предлога пројекта могу бити: Локална удружења чији програми ће допринети побољшању положаја Ромкиња.

Рок достављања пројектних предлога: Заинтересована удружења, су дужна да предлоге пројеката доставе  до 22. октобра  2013. године у 16 часова.

Министарству рада, запошљавања и социјалне политике

УПРАВА ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ

                                              Београд, Теразије 41, трећи спрат

Правила конкурса, обрасци, упутство као и додатне информације за подносиоце пријава могу се преузети искључиво у електронској форми са интернет презентације Министарства рада, запошљавања и социјалне политике и Управе за родну равноправност:  www.minrzs.gov.rs (конкурси) и www.gendernet.rs (конкурси).

Slične vesti