2.2 C
Belgrade
09/02/2023
Srbija

У сусрет ФОНкламама 2014!

За објаву на дан 10.03.2014.

На Факултету организационих наука у периоду од 24. до 31. марта 2014. године одржаће се cедми Фестивал адвертајзинга ФОНкламе, у организацији ФОН-овог центра за развој каријере. Традиционално, ФОНкламе окупљају стотине студената Београдског универзитета који желе да науче нешто ново, да се забаве, буду креативни, а уз све то и хумани.

fonklamelogoФОНкламе имају неколико карактера: едукативни, забавни, хуманитарни и такмичарски.

Едукативни део фестивала има за циљ да студентима омогући увид у најновије тенденције на пољу маркетинга и адвертајзинга, кроз низ интерактивних предавања од стране водећих стручњака у нашој земљи. Велика нам је част да најавимо да ће предавања држати: Владимир Ћосић (McCann Beograd), Драгољуб Љубичић – Мићко (ТИМ ТАЛЕНАТА), Иван Билди (Marketing online), Леа Станковић (Communis DDB) и Синиша Вејновић (Erste banka).

Забавни део настоји да студентима свет реклама приближи на иновативан и несвакидашњи начин. Поред прегледа најбољих реклама из протекле године, звезде ФОНДИП вечери – Ана Радовановић, Милан Вукајловић и Игор Весовић, уз појачање Страхиње Лазић, спремиле су имитације за вас.

У оквиру такмичарског дела учесници ће имати прилике да прођу менторски рад маркетиншких агенција McCann Beograd и Marketing online, које ће задати студије случаја с реалним проблемом из пословања. Тим који осмисли најкреативније решење ће добити праксу!

ФОНкламе већ седму годину заредом имају хуманитарни карактер, и сав приход од донација и улазница намењен је хуманитарној акцији „Победи за децу Прихватилишта“.

Пријаве ће бити отворене од 11. марта, посебно за едукативни и посебно за такмичарски део. Више информација о фестивалу, као и начину пријаве можете пронаћи на сајту www.fonovcentar.rs.

Slične vesti