17.1 C
Belgrade
08/06/2023
Srbija zemlja

УСКОРО „ЗЛАТОВЕЗ МУЊА“ НОВА КЊИГА СЛАВИЦЕ ЈОВАНОВИЋ

УСКОРО!!! „ЗЛАТОВЕЗ МУЊА“ ЕКСКЛУЗИВНО  И ДРУГАЧИЈЕ!

Ускоро ће се пред читаоцима наћи нова књига родољубиве и духовне поезије „З Л А Т О В Е З   М У Њ А“, из пера Славице Јовановић новинара и књижевника.

Песме  које се налазе у овом рукопису награђиване су на књижевним конкурсима. Књига садржи  најлепше песме о Косову и промотер је мира. Обим књиге 150 страна.

Сви који желе  да купе примерак  у претплати  по цени од 500 динара и да им се име нађе уписано на страници резервисаној за пријатеље, односно покровитеље књиге, своје уплате могу извршити на следећи жиро рачун: 200 65929694  51  на  име Јовановић Славица, Банка, Поштанска Штедионица.

За  све информације можете се обратити на следећи телефон: 064- 569-44-28.
Хвала на сарадњи!

Славица Јовановић
Славица Јовановић

Славица Јовановић рођена у Шапцу 15. 9. 1969. године, новинар и књижевник. Аутор шест објављених књига: “Алилуја“, „Албатрос „, “ И уби дрво човека“, „Небом лете Церски саморасти“, „Косовски црни косови“ и „Подсмевац „. У рукопису још пет књига. Добитник више књижевних награда и признања. Добитник специјалног признања Академије „Иво Андрић“ – Београд за 2007. и 2008. годину за објављене књиге. Живи у Мачванском Прњавору код Шапца, Србија.

Истакнута слика: Фото: Славица Јовановић

Slične vesti