6.5 C
Belgrade
27/03/2023
promocije Srbija vesti

Вече стендап комедије – Иван Томић

SKC-Kg_lСреда, 29. јануар– Сала ПМФ-а  у 20:00

Удружење грађана Видо у сарадњи са Студентским културним центром организује ново вече стендап комедије и прво у овој години. Следеће среде 29.01.2014. од 20h у сали ПМФ-а наступиће један од најбољих стендап извођача у региону, рођени Крагујевчанин Иван Томић који већ годинама успешно изводи своје стендап перформансе у Србији, а и ван граница наше земље. Као увод у наступ Ивана Томића локална публика ће имати прилику да чује Милоша Радојковића, освајача 3. места на такмичењу „Отворени микрофон“ у Београду, и Милоша Новаковића, стендап аматера који је већ успешно загазио у воде стендап комедије.

Иван Томић је филмски и позоришни глумац и стендап комичар. Факултет драмских уметности завршио је у Београду. У позоришту, на радију, филму и телевизији је остварио низ запажених улога. Глумца млађе генерације Ивана Томића први пут смо гледали у комедији Ђорђа Милосављевића “Рингераја”, затим у улози тинејџера Милована у домаћем филму “Волим те највише на свету” редитеља Предрага Велиновића. Чешће се појављује у позоришту, у представама “Три мускетара”, “Успавана лепотица”, “Буба у уху”, “Василиса Прекрасна”, “У цара Тројана козје уши”, “Царев заточник”, “Шовинистичка фарса”, “Моја мама”, “Лаку ноћ, децо“, „Фалсификатор“… Тренутно је глумац Београдског драмског позоришта.

Цена улазнице је 250 динара. Карте ће бити у продаји у Канцеларији за младе у улици Саве Ковачевића 5, од понедељка до среде ИСКЉУЧИВО ОД 11h ДО 15h. Карте које не буду продате до среде у 15h, биће и на улазу од 19h. Информације од понедељка на телефон 063345145 – Никола Репановић – звати од 10h до 17h. Због великог интересовања препоручујемо да обезбедите своје место на време. Сав приход од улазница је донација за организацију Интернет конференције у Крагујевцу ИТ Опен 2014.

Студентски културни центар

Крагујевац

Slične vesti